Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Berbec

Poți fi luată prin surprindere de o situație neprevăzută, neașteptată și te sfătuim să rămâi lucidă și bine ancorată în realitate. Moment karmic impactant din punct de vedere emoțional.

Taur

Poți afla niște secrete care să te tulbure și nu este exclus să edscoperi că ai fost mințită, poate chiar înșelată de persoana iubită.

Gemeni

S-ar putea să fii pusă în situația neplăcută de a amâna un plan făcut cu persoana iubită. Nu este exclus să fie vorba de o stare de confuzie care să planeze asupra propriilor tale sentimente.

Rac

Persoana iubită te poate trece astăzi prin tot soiul de trăiri și stări emoționale și vei fi atât de confuză încât mnu vei ști ce să crezi. Nu lua decizii!

Leu

Este posibil să ai parte de îndoieli și confuzii majore cu privire la locul de muncă. Se întrevăd nemulțumiri și dezamăgiri legate de niște sarcini primite, poate de programul de lucru.

Fecioară

Poți avea parte de o serie de frământări, confuzii și momente de îndoială cu privire la relația de cuplu sau la persoana care-ți place și cu care dorești să începi o relație.

Balanţa

Poți avea parte de trăiri intense, ciudate, greu de pus într-o anume categorie. Posibile trăiri la limita normalului (paranormale) care să activeze puternic latura extrasenzorială.

Scorpion

Poți avea parte de o întâlnire karmică, o întâlnire cu o persoană din trecut care să reușească să te bulverseze emoțional și să te tulbure psihic.

Săgetător

Cineva din familie ți-ar putea reproșa astăzi că nu ești suficient de matură, că nu iei lucrurile în serios și privești viața cu prea mult dezinteres.

Capricorn

Ai tendința să visezi cu ochii deschiși, să te entuziasmezi de un curs, de o carte, de un film, de un dialog, însă ai grijă pentru că zona de comunicare va fi profund afectată de confuziile din mintea ta și poți transmite mesaje haotice.

Vărsător

Poți să te entuziasmezi de o persoană nou cunoscută și tinzi să îi dai o importanță și o valoare pe care nu le merită.

Peşti

O serie de frici, spaime din trecut, anxietăți și confuzii se pot contura acum. Posibile crize de personalitate greu de înțeles în mod rațional. Încearcă să rămâi calmă.