Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de neînțelegeri la locul de muncă și chiar conflicte, dacă nu vor ști să-și tempereze pornirile.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se pot confrunta cu dureri de cap și stări de epuizare și ar fi recomandat să se odihnească mai mult sau cel puțin să nu se suprasolicite.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot primi o invitație la un eveniment monden sau la o cină în oraș alături de prieteni și se vor bucura de a fi în centrul atenției.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi ușor irascibili azi și vor avea tendința de a se retrage, de a medita și analiza pasul următor. Stări de tristețe combinate cu nemulțumiri.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de activități solicitante la locul de muncă de natură să-i obosească suplimentar, să-i streseze și să-i facă să recalculeze poziția în cadrul firmei.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea tentativa de a cheltui peste măsură, o decizie venită probabil în urma unor frustrări legate de locul de muncă.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță care sunt părinți vor dedica mare parte din timp copiilor, vor încerca o mai mare apropiere de aceștia și vor fi foarte deschiși în dialog.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion tânjesc după o zi liberă, după relaxare și distracție și nu vor fi capabili să facă față cerințelor de la locul de muncă. Vor întâmpina piedici și nemulțumiri.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia astăzi să cunoască o persoană importantă care să-i ajute pe viitor sau să le deschidă ochii într-o anumită privință.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn simt nevoia unei schimbări și vor începe cu propria persoană, cu propria imagine și chiar cu propria gândire. Sunt ambiționați în acest sens și vor reuși să facă ceea ce și-au propus, chiar dacă e vorba de un look radical.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi atrași de noutate și nu este exclus să înceapă un seminar, un workshop sau un curs de perfecționare.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești vor fi dezamăgiți să observe cum banii li se scurg printre degete și nu au reușit să facă nimic din ce și-au propus. Se recomandă chibzuință mai multă și reducerea cheltuielilor acolo unde nu sunt neapărat necesare.