Horoscopul zilei de 20 iulie 2019

Berbec

Azi s-ar putea să ți se propună o călătorie la rude sau la prieteni și chiar dacă entuziasmul tău nu va fi la cele mai înalte cote, te sfătuim să eviți tensiunile.

Taur

Capacitatea de comunicare de care vei da dovadă astăzi te va ajuta să legi noi prietenii. Cei din jur te vor aprecia pentru sinceritate și te vor asculta cu atenție, prețuindu-ți sfaturile.

Gemeni

Ai tendința de a-i obosi pe cei din jur cu vorbăria și nu este exclus să primești reproșuri că nu-i asculți pe ceilalți sau că abordezi subiecte superficiale.

Rac

Sensibilitatea și emotivitatea ed care dai dovadă astăzi te-ar putea ajuta să rezolvi o problemă sentimentală, însă nu și una care necesită raționament lucid. Ai grijă!

Leu

Nu este exclus ca astăzi să pierzi o sumă de bani și te sfătuim să eviți cu totul acțiunile financiare riscante, de exemplu jocurile de noroc.

Fecioară

Este foarte posibil ca astăzi să reușești să lămurești o situație cu persoana iubită, fie legată de tine, fie legată de situația din cuplu.

Balanţa

Oboseala acumulată în timpul săptămânii și-ar putea face simțită prezența din plin astăzi și te sfătuim să eviți suprasolicitările, fie de natură fizică, fie psihică.

Scorpion

Pentru tine este ziua marilor declarații de dargoster, mai ales dacă ai o relație și ești îndrăgostită. Dacă ești singură, te sfătuim ca stările euforice să le canalizezi către îmbunătățirea relației cu propria ta persoană.

Săgetător

Este o zi în care pur și simplu simți nevoia să fugi de cei din jur, să te retragi într-un loc îndepărtat și liniștit. Profită de stare și odihnește-te mai mult!

Capricorn

Faci un mare efort să te abții de la o ceartă, de la o dispută și poți reuși, prin vorbă caldă și calmă, să eviți un conflict.

Vărsător

Poți intra în discuții tensionate cu partenerul de viață sau cu membrii familiei din cauza unor bani cheltuiți fără rost sau împrumutați unor persoane care nu prezintă încredere.

Peşti

Ai ocazia astăzi să te întorci la spiritualitate, la credință, la rădăcini. Te sfătuim să porți un dialog sincer cu tine și să conștientizezi ceea ce vrei cu adevărat să schimbi la persoana ta.