Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își fac calcule și planuri cu privire la partea financiară. Unii nativi pun bani deoparte, în timp ce alții achită o vacanță sau o datorie.

Taur

Preocuparea celor născuți în zodia Taur este situația conturilor și rezervarea unui sejur, însă nu reușesc să cadă de comun acord cu partenerul asupra perioadei sau a destinației de vacanță.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de o răsturnare de plan, fie legat de locul de muncă, unde vor fi nevoiți să stea peste program, fie legat de partener. Posibil ca un plan de weekend să nu mai fie dus la bun sfârșit.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea o criză de gelozie astăzi sau își pot manifesta nemulțumirile față de partener într-un mod brutal și critic.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot pleca astăzi într-o scurtă călătorie, într-o minivacanță de relaxare alături de cei dragi sau pot merge în vizită la rude.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot primi o veste neașteptată din străinătate sau chiar pot primi o invitație de a-și petrece vacanța dincolo de granițele țării.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să aibă grijă la cheltuielile pe care le fac deoarece s-ar putea să exegereze și să nu le ajungă banii pentru o distracție programată în weekend.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să fie foarte atenți la ceea ce mănâncă. De asemenea, nu trebuie să facă excese de niciun fel.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea de rezolvat niște chestiuni administrative, posibil plățile unor facturi și vor apela la membrii familiei pentru ajutor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot primi o sumă de bani sau un cadou consistent de la o persoană aflată în străinătate sau care este de altă naționalitate.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt preocupați de rezolvarea rapidă a unor sarcini de muncă, însă contextul astral nu le pune totul pe tavă, iar nativii vor trece prin stări tensionate și vor deveni agitați.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești trebuie să fie atenți la tot ceea ce se petrece în jurul lor și trebuie să se implice mai mult în activitățile de la locul de muncă. Este posibil să primească un proiect care să le suplimenteze veniturile sau un bonus pentru munca depusă.