Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Berbec

S-ar putea să ai parte de o întâlnire neașteptată cu un vechi prieten sau cineva din anturaj să-ți facă o invitație la o petrecere, la o seară de socializare. Nu refuza! Poți avea parte de surprize plăcute!

Taur

Este o zi foarte bună pentru a te pune în evidență la locul de muncă. Poți avea șansa de a te face remarcată, iar acest aspect ți-ar putea aduce pe viitor fie o nouă colaborare, fie o nouă funcție, un proiect remarcabil.

Gemeni

Dorințele tale legate de o călătorie sau de o persoană din străinătate ar putea prinde contur astăzi. Este o zi bună să începi un curs nou sau să înveți ceva ce-ți va folosi pe viitor.

Rac

Poți primi vești financiare bune, însă ceea ce te va bucura cu adevărat este apropierea de partenerul de viață. Este un moment foarte bun pentru o cină romantică, mai ales dacă vrei să reaprinzi pasiunea în cuplu.

Leu

În plan profesional poți primi o ofertă de nerefuzat sau tu-ți vei canaliza atenția către semnarea unui parteneriat, unei asocieri. Partenerul de viață te poate surprinde în mod neașteptat cu o inițiativă, o decizie.

Fecioară

Vei da dovadă de o energie ieșită din comun la locul de muncă și vei reuți să-ți finalizezi toate sarcinile avute. Chiar dacă responsabilitățile sunt mari, randamentul tău va fi pe măsură. Starea de sănătate se va îmbunătăți simțitor.

Balanţa

Este o zi bună să te dedici activităților creative sau distractive, sportive. Te poți îndrăgosti brusc de cineva cunoscut într-un astfel de context, iar dacă ești deja într-o relație, cel ami probabil, vei face tot ce-ți stă în putință pentru a o consolida.

Scorpion

Un dialog cu cineva din familie te va face să iei atitudine față de propria ta viață. Energia canalizată în acest scop, mai ales dacă este vorba de o mutare, de o schimbare de domiciliu, te va ajuta foarte mult să rezolvi totul după bunul tău plac.

Săgetător

Ești foarte comunicativă și sociabilă astăzi și acest aspect pe lângă faptul că i-ar putea cuceri pe cei din jur, te-ar putea ajuta să ai succes în cazul unui discurs public, într-o ședință sau dacă susții un exemen oral, un interviu.

Capricorn

Îți vor trece prin minte niște variante de a face bani, niște soluții revoluționare, origibale de a-ți îmbunătăți veniturile și te sfătuim să ai încredere mai multă în tine și să le pui în practică.

Vărsător

Soarele intră azi în zodia ta și vei da dovadă de o energie ieșită din comun pe care o vei răsfrânge nu doar asupra ta, pentru a-ți îmbunătăți viața, ci și asupra celorlalți, pentru a-ți îmbunătăți relațiile.

Peşti

Simți acut nevoia de a face ordine în gândurile tale și de a înlătura niște frici. Stare de sănătate se poate îmbunătăți începând de astăzi, însă te sfătuim să acorzi suficientă atenție odihnei.