Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Berbec

Sarcinile casnice și activitățile gospodărești îți vor acapara majoritatea timpului. Ai grijă către seară când este posibil să intri în conflicte cu membrii familiei.

Taur

S-ar putea să fii nevoită să pleci la drum, să faci o călătorie forțată de un anume context. Posibil să nu-ți fie pe plac și să te obosească.

Gemeni

Te preocupă situația financiară și ai tendința de a cheltui mult peste limita bugetului bazându-te, în schimb, pe ajutorul persoanei iubite sau al familiei. Ai grijă! Nu mereu îți pot susține capriciile!

Rac

Consideră-te una dintre persoanele norocoase ale zilei. Ai șansa să primești un cadou, o sumă de bani, un bun material care să-ți îmbunătățească remarcabil starea de spirit.

Leu

Partenerul de viață s-ar putea să aibă nevoie de niște explicații, de niște lămuriri în legătură cu starea ta sau cu atitudinea rece pe care o ai față de el.

Fecioară

Este posibil ca azi să nu ai chef de nimic, să te simți epuizată fizic și psihic și să te retragi în liniștea căminului, evitând orice formă de dialog.

Balanţa

Azi dai dovadă de o creativitate ieșită din comun. Ai ocazia să-ți pui în evidență talentele și să te bucuri de aprecieri.

Scorpion

Cineva va încerca să-ți schimbe niște păreri, niște mentalități pe care le va considera învechite și de aici și până la izbucnirea unui scandal nu va mai fi decât un pas. Încearcă, cel puțin, să-l asculți pe celălalt.

Săgetător

Îți place să te contrazici cu cei din jur și nu vei rata nicio astfel de ocazie, mai ales dacă va fi vorba de părinți, frați și rude mai în vârstă.

Capricorn

Nu este un moment bun să lămurești situații cu partenerul de viață. Dialogul va fi dificil și senzația va fi că fiecare vorbește în altă limbă.

Vărsător

Nici azi nu stai mai bine cu sănătatea, iar oboseala și stresul și-ar putea pune amprenta asupra ta mai mult decât te-ai fi așteptat. Încearcă să profiți de această zi liberă pentru a te odihni mai mult.

Peşti

Azi tinzi să fii mai sensibilă, mai emotivă, mai ușor impresionabilă și mai fragilă sentimental decât de obicei și poți avea parte de trăiri puternice în cuplu.