Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2018

Berbec

Soarele intră astăzi pe casa prietenilor și a planurilor de viitor, dinamizând aceste domenii. Ieșirile cu prietenii vor fi pe primul loc și împreună este posibil să puneți la cale o vacanță sau o petrecere în grup.

Taur

Soarele intră astăzi în sectorul carierei și aduce energie în tot ceea ce ține de activitățile profesionale. Posibil să vă petreceți ziua liberă punând bazele unui nou proiect profitabil financiar.

Gemeni

Soarele tranzitează azi casa călătoriilor și a studiilor, prin urmare vei avea energie cu privire la tot ceea ce ține de acestea segmente. Este foarte posibil să socializezi mai mult decât de obicei, să faci o scurtă plimbare în afara orașului sau, dacă si de învățat pentru susținerea unui examen, vei avea toată susținerea astrală să deprinzi usor și rapid.

Rac

Soarele intră astăzi în casa moștenirilor și a intereselor materiale și aduce energie în tot ceea ce este legat de aceste domenii. Pregătește-te să primești cadouri valoroase sau să recuperezi niște sume de bani împtumutate.

Leu

Soarele intră azi în casa cuplului și a parteneriatelor și dinamizează puternic aceste domenii. Vei avea ocazia să cunoști persoane noi, de interes, să începi o nouă poveste de dragoste sau să-i mai dai o șansă celei actuale.

Fecioară

Soarele intră astăzi în casa muncii și a sănătății și aduce cu sine o energie pozitivă care te ajută să dizolvi toate gândurile pesimiste pe care le-ai acumulat până acum. Te vei bucura de voie bună și te vei simți, în sfârșit, în apele tale, vei avea poftă să faci lucruri noi.

Balanţa

Soarele intră azi în casa iubirii și a aventurii și îți va aduce energia necesară să întreprinzi orice acțiune care ține de aceste două domenii. Posibil să fii tentată să înșeli sau, în cazurile mai bune, poți concretiza o aventură într-o relație serioasă, iar dacă nu ai partener, ai șanse mari să-l întâlnești.

Scorpion

Soarele intră azi în casa familiei și a locuinței prin urmare va dinamiza puternic aceste două sectoare. Vei întreprinde activități legate de cămin și, cel mai probabil, își vei petrece ziua în sânul familiei.

Săgetător

Soarele intră azi în sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte și aduce cu sine energie în ceea ce privește aceste două domenii. Vei dispune de o energie ieșită din comun, vei socializa peste măsură și, foarte probabil, vei pleca să te relaxezi undeva departe de agitația orașului.

Capricorn

Soarele intră astăzi în casa banilor obținuți din muncă proprie și va dinamiza puternic acest domeniu. Vei observa că fără cel mai mic efort vor veni spre tine propuneri financiare de natură să-și suplimenteze veniturile.

Vărsător

Soarele tranzitează astăzi întocmai casa personalității tale, dinamizând acest domeniu. Te vei bucura de o energie pe care cu greu vei reuși să ți-o temperezi, vei gândi cu optimism și vei găsi soluții la toate problemele care te-au măcinat în ultimul timp.

Peşti

Soarele intră astăzi pe casa izolării și a meditației și vine cu energia necesară, o energie benefică, care să te ajute să te înțelegi mai bine, să-ți accepți deciziile luate până acum și îți oferă soluții optimiste de viitor.