Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Berbec

Te vei simți mult mai bine începând de astăzi și vei avea mai multă energie pe care te sfătuim să o canalizezi în scopuri profesionale.

Taur

Este o zi bună pentru a te întâlni cu prietenii, pentru a ieși în oraș și a te dedica activităților distractive și relaxante.

Gemeni

Ai parte de niște discuții în legătură cu cariera ta și nu este exclus să-ți propui să avansezi în fucție, să câștigi un statut ca urmare a participării la un concurs.

Rac

Poți plănui o călătorie, o minivacanță posibil chiar în străinătate. Este o zi bună pentru a studia și pentru a acumula noi cunoștințe.

Leu

Astăzi poți primi un cadou de la persoana iubită sau de la un partener de afaceri care vrea să te îmbuneze.

Fecioară

Nu este exclus să ai parte de discuții cu persoana iubită și să puneți la cale un plan comun. În zona profesională poți avea parte de o surpriză neașteptată cu impact benefic.

Balanţa

Începi să te simți din ce în ce mai bine și ai șansa de a vindeca, de a trata o problemă de sănătate cu care te-ai confruntat în ultimul timp.

Scorpion

Vei ieși în evidență printr-o idee, un proiect creativ și vei avea parte de aprecierea celor din jur. Persoana iubită îți poate face un cadou, o invitație.

Săgetător

Reușești să ajungi la un consens cu membrii familiei și să clarificați o neînțelegere mai veche. Este posibil să ți se ceară mai mult interes vizavi de locuință.

Capricorn

Este o zi bună pentru a rezolva chestiuni administrative care vizează locuința sau locul de muncă. În unele cazuri se pun la punct ultimele detalii ale unei deplasări în interes de serviciu.

Vărsător

Ai șansa de a primi un bonus, o sumă de bani pentru munca depusă. Nu este exclus ca un proiect să se încheie și să culegi roadele financiare.

Peşti

Ești veselă, plină de energie și ai chef de distracție și toată această stare de bună dispoziție te sfătuim să o canalizezi către persoana iubită.