Horoscopul zilei de 20 februarie 2018

Berbec

Începi ziua cu energie și bună dispoziție, dar cineva îți strică starea cu atitudinea sa. Poate că nu ar trebui să te mai lași influențată de tot ceea ce se întâmplă în jur. Concentrează-te pe ce ai de făcut și încearcă să-i blochezi pe oamenii din exterior, mai ales dacă nu e vorba de ceva important.

Taur

Azi o să ai succes în dragoste, așa că dacă nu ești într-o relație, ai putea cunoaște o persoană interesantă de care să te îndrăgostești. Dacă ești într-un cuplu, partenerul te-ar putea surprinde cu un cadou inedit, pe care îl visai de multă vreme.

Gemeni

Vestea zilei de azi - ceva legat de familie - te energizează încă de la primele ore ale dimineții și îți redă zâmbetul pe buze. O să ai motiv de sărbătorit și o să vrei să le spui tuturor această informație prețioasă. Încearcă totuși să nu îi bați la cap toată ziua cu același subiect.

Rac

Cineva din cercul apropiat de prieteni îți oferă o informație prețioasă, care te-ar puta ajuta la locul de muncă sau la un viitor loc de muncă, în cazul în care vrei să-ți schimbi job-ul. O să te gândești mult la modul în care ai putea folosi ceea ce ai aflat azi, drept urmare vei lua cea mai bună decizie.

Leu

Ziua de azi vine la pachet cu stres și bătaie de cap. Cel mai probabil va trebui să rezolvi ceva cu niște acte, niște documente pentru care va trebui să faci mai multe drumuri. Oricum ar fi, o să ai nervii întinși la maxim, iar asta nu e niciodată un lucru bun.

Fecioară

Te gândești azi la partenerul tău de cuplu, la relația voastră și la lucrurile care au intervenit în ultima perioadă în relația voastră. Poate că ar fi cazul să fiți și mai deschiși unul cu celălalt, dacă vreți ca lucrurile să meargă din bine în mai bine.

Balanţa

Astăzi îți faci griji din cauza unei persoane apropiate, care pare că a luat-o pe un drum greșit. Dacă sunteți în relații bune, poate că ar trebui să vorbiți deschis despre asta. Dacă relația voastră nu e cea mai grozavă, mai bine abandonezi ideea.

Scorpion

Te străduiești să afli adevărul într-o privință azi și s-ar putea să afli că ai fost mințită. Chiar dacă reacția ta inițială nu va fi una grozavă, așa cum ar fi de așteptat, trebuie să te gândești bine înainte de a acuza oamenii pe nedrept. Poate că nu tot ce îți imaginezi tu e adevărat.

Săgetător

Ziua de azi nu e o zi bună pentru semnat acte, documente oficiale, contracte. Ai mare grijă dacă vrei să faci asta. Cel mai bine ar fi să amâni puțin momentul, mai ales dacă nu vrei să existe probleme pe viitor. Azi pur și simplu nu ai o zi grozavă, din punct de vedere astrologic.

Capricorn

O rudă apropiată ți-ar putea cere ajutorul într-o privință. Ai mare grijă ce răspuns îi dai, pentru că dacă vei refuza să ajuți această persoană, ar putea crede că nu dorești să faci asta. Dacă simți că domeniul te depășește, spune-i frumos acest lucru.

Vărsător

Primești niște vești bune azi, de la locul de muncă. Fie că are legătură cu salariul, fie că e vorba de niște laude venite de la nivel înalt, te vei bucura și vei dori să impresionezi și mai mult pe viitor. Așadar, veștile de azi te vor motiva și mai mult. Bravo ție!

Peşti

Azi te gândești la o persoană din trecut și cântărești ideea de a relua legătura cu această persoană. Poate că nu ar fi un lucru atât de rău, indiferent de modul în care v-ați despărțit, mai ales dacă el sau ea e mereu în gândul tău. Un telefon nu are cum să facă rău.