Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Berbec

Ai in acest weekend posibilitatea de a lega cateva relatii afective ori profesionale interesante. Daca esti o persoana activa in afaceri, ai posibilitatea de a-ti savura victorios reusita. Totusi capriciile colegilor ti-ar putea rezerva unele surprize.

Taur

Ti se ofera raspunsurile atat de necesare intrebarilor tale. Nu prea ti-a mers bine in ultimul timp, dar acum ai posibilitatea de a afla ce anume era gresit. Sustinerea celorlalti este mai bun prilej cu care ai putea rezolva cel putin o parte din cele propuse.

Gemeni

Nu prea te impaci cu ideea unei deceptii profesionale si din aceasta cauza nu iti gasesti starea. Ai vrea sa faci ceva, numai sa scapi de starea de depresie in care te afli.

Rac

Prietenii de care ai nevoie iti vor fi de data aceasta aproape si sprijinul primit de la ei te va putea ajuta sa iesi din impasul in care te afli. Ai putea crede ca orice iti propui devine cu usurinta posibil.

Leu

Te cam lasi condus de altii si datorita acestui lucru nu prea iti iese ce ti-ai propus. Incearca sa ai mai multa incredere in tine.

Fecioară

Esti fericit, optimist si pe buna dreptate, pentru ca totul iti merge din plin. Raspunsurile sau aprobarile pe care le astepti din partea unor persoane vor fi obtinute cu mai multa usurinta si incredere.

Balanţa

Partenerul de viata iti va face o surpriza deosebit de placuta. Vei fi informat ca unii dintre prietenii pe care ii ai te sprijina in ceea ce priveste profesia, deci actionezi, acum cat momentul este favorabil. Inspiratia este maxima.

Scorpion

Culegi de la colegi cateva idei interesante pe care sa le folosesti in proiectele secrete pe care le ai. Incerca sa nu te implici prea tare in problemele familiei si astfel vei evita posibilele barfe.

Săgetător

Te preocupa foarte mult starea financiara si ai vrea sa faci ceva senzational pentru a iesi din impasul in care te afli. O persoana indiscreta te va scoate din sarite cu intrebarile ei. Daca ai unele temeri referitoare la evolutia ta este cazul sa te linistesti; lucrurile inca merg bine.

Capricorn

Vrei sa organizezi un mic chef, dar vei renunta, pentru ca altcineva ti-a luat-o inainte. Ajungi la o petrecere unde vei cunoaste oameni noi si poate chiar vei lega unele relatii utile, astfel ca nu vei ezita sa participi.

Vărsător

Ti-ai facut multe planuri insa iti cam lipseste cheful de munca. Solicitarile familiale iti rapesc aproape tot timpul, astfel ca vei renunta la unele proiecte. Este cazul sa-ti dozezi efortul pentru a deveni cat mai eficient.

Peşti

Iti lipseste optimismul si te tot gandesti la o solutie de a alunga rutina si plictiseala. Vei primi insa vizita unor prieteni care te vor scoate vrand-nevrand din casa. De fapt acest lucru iti face o deosebita placere pentru ca ai ocazia de a schimba pareri si de a alunga grijile care te-au asaltat in ultimul timp.