Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Berbec

Te bucuri de o capacitate de comunicare excelentă și vei reuși să obții tot ceea ce ți-ai dorit. Moment bun pentru susținerea prelegirilor, pentru discursuri în fața unui grup de oameni.

Taur

Te preocupă în mod deosebit situația financiară și faci calcule foarte amănunțite cu privire la cheltuielile pe care le ai de făcut. Este posibil să faci niște plăți și să achiți niște facturi urgente.

Gemeni

Ai o stare de spirit foarte bună și ești pusă pe glume. Ai grijă să nu deranjezi pe cineva! Nu toată lumea îți înțelege umorul ușor sadic și glumele cu tentă ironică.

Rac

Nu este momentul să ieși la plimbare, mai ales dacă pe jos este gheață. Dacă totuși o faci, ai grijă unde pui piciorul. Te-ai putea accidenta.

Leu

Petreci timpul cu prietenii și ești foarte bine dispusă. Chiar dacă la locul de muncă unele sarcini pot fi acaparante, nu-ți vei schimba sub nicio formă programul deja stabilit.

Fecioară

O discuție pe fugă cu partenerul de cuplu te-ar putea întoarce pe dos și te-ar putea întrista. Încearcă să nu pui totul la suflet și în niciun caz nu lăsa situația nelămurită.

Balanţa

Este posibil să trebuiască să pleci într-o delegație sau să faci un drum în interes de serviciu. Atenție către seară la modul în care interacționezi cu membrii familiei. Ai putea intra în controverse.

Scorpion

Te sfătuim să fii foarte atentă unde-ți pui portofelul și cum îți cheltuiești banii. Nu este exclus să pierzi o sumă de bani sau să faci niște cumpărături pe care ulterior să le regreți.

Săgetător

Ar trebui să fii atentă la tot ceea ce se vorbește în jurul tău. Nu este exclus să primești niște răspunsuri înainte de a pune întrebările.

Capricorn

Poți avea parte de niște discuții cu superiorii pe teme financiare. Ai mare grijă cum discuți o negociere, mai ales dacă în joc este salariul tău sau un comision.

Vărsător

Astăzi dai dovadă de bună dispoziție, te implici în activități distractive și ești tentată să participi la tot soiul de concursuri și competiții. Chiar dacă nu vei câștiga, important este că ai participat, nu-i așa?

Peşti

Gândurile tale vor fugi către familie, către cadourile cu care vei dori să-i surprinzi pe cei dragi și nu este exclus să fii cuprinsă de emoții și sentimente copleșitoare de dor.