Horoscopul zilei de 20 decembrie 2017

Berbec

Îți pasă foarte mult despre ceea ce cred ceilalți despre tine și acest aspect te face astăzi sî petreci mai mult timp în oglindă și să-ți acorzi mai multă importanță.

Taur

Îți faci planuri pentru petrecerea concediului în străinătate și începi o reevaluare a priorităților din viața ta pentru a te decide ce plan să urmezi pe viitor.

Gemeni

Niște discuții legate de bani s-ar putea să ridice niște tensiuni serioase în familie, mai ales dacă este vorba de banii partenerului sau ai părinților.

Rac

Tensiunile acumulate în relația de cuplu s-ar putea să explodeze astăzi și acest aspect să vă strice nu doar buna dispoziție, ci și vacanța programată de Crăciun.

Leu

Trebuie să începi să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Suprasolicitarea de la locul de muncă, lipsa somnului suficient și alimentația dezechilibrată și-ar putea spune cuvântul și nu ți-ai dori să-ți petreci Sărbătorile în pat.

Fecioară

Alegi să-ți petreci timpul în mijlocul familiei și acest aspect te face să devii mai calmă și mai relaxată. Faci listele către Moș Crăciun și calculezi bugetul de Sărbători.

Balanţa

Ești pe ultima sută de metri cu amenajările și reamenajările în locuință pentru primirea Crăciunului așa cum se cuvine, iar acest aspect te încarcă de enrgie și voie bună.

Scorpion

O veste primită de la cineva drag te va bucura peste măsură. Este posibil chiar să primești o propunere de petrecere  Sărbătorilor undeva în străinătate sau, cel puțin, mai departe de casă.

Săgetător

Toate ți-au mers extraordinar de bine în ultimul timp și ai tendința să întinzi coarda. Știi vorba aceea, nu o întinde că s-ar putea rupe? Ei bine, acesta este și sfatul astrologic pentru ziua de astăzi.

Capricorn

Se anunță o zi minunată pentru tine și profiți de această ocazie la maxim, cu atât mai mult cu cât în ultimul timp ai trecut prin tensiuni și momente depresive în care ai avut tendința de izolare. Ieși cu prietenii, plimbă-te în natură sau ia cina alături de familie.

Vărsător

Ești măcinată de niște gânduri și treci prin stări contradictorii care te epuizează psihic. Poate fi vorba de o melancolie specifică sărbătorilor sau o nevoie acută de vitamine și minerale pe care o are organismul tău.

Peşti

Te întâlnești cu prietenii și-ți faci planuri de petrecere a sărbătorilor de iarnă. Încearcă să fii pe cât posibil diplomată și să nu te iei la harță cu cei din jur. Trebuie să conștientizezi că este absolut normal ca fiecare să aibă preferința lui, atât legată de loc, cât și de meniu și programul de distracție.