Horoscopul zilei de 20 august 2019

Berbec

Bucură-te de tot ceea ce-ți oferă ziua de azi pentru că vei avea multe de învățat. Încearcă să fii deschisă și să nu te închizi în tine indiferent de temele care se discută în jurul tău.

Taur

Azi ai potențial mare de a câștiga bani frumoși. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut și nu rata nicio ocazie, mai ales dacă cineva îți propune vreo colaborare sau vreun parteneriat.

Gemeni

Vești bune de pe planul sănătății. Ai șanse mari să scapi de o problemă mai veche, însă va trebui să respecți îndeaproape tratamentul recomandat de medic, dacă vrei ca efectele să fie pe termen lung.

Rac

Fluturi în stomac. Azi o să flirtezi la maxim cu o fostă iubire, o persoană pe care tot încerci să o ții în trecut, dar care revine cu înverșunare în prezentul tău.

Leu

Șanse de bani și de succes, dar nu de la muncă, ci dintr-o activitate conexă. Azi poți primi o ofertă de nerefuzat, extraordinar de bine plătită, dar pentru a profita de ea trebuie să renunți la job... măcar o perioadă!

Fecioară

Primești undă verde pentru un proiect la care munceai de multă vreme. Azi o să fii cuprinsă de tot felul de emoții, însă intuiția ar trebui să fie singura pe care să o iei în calcul - vei avea succes!

Balanţa

Încearcă să ieși din zona de confort, să îți pui sufletul pe tavă și să te deschizi total în fața persoanei pe care o placi. Apropourile din ultima perioadă nu duc nicăieri, oamenii au nevoie de fapte concrete, nu de vorbe.

Scorpion

Azi duci la bun sfârșit un plan mai vechi. Poate te lansezi într-o afacere, poate culegi roadele unei investiții - oricum, e de bun augur ziua de azi și cu siguranță că vei avea de câștigat de pe urma ei.

Săgetător

Cineva îți va spune azi un secret major, care îți va influența prezentul. Poate că secretul are legătură cu o persoană din anturajul tău, sau poate chiar cu partenerul de cuplu.

Capricorn

Cine minte o dată va minți de mai multe ori. Asta ar trebui să știi sau să înveți azi. Încearcă să nu-ți mai pui toată încrederea în oameni care te-au dezamăgit deja pentru că nu vei ajunge prea departe.

Vărsător

Simți nevoia să îi spui cuiva ceea ce ai pe suflet, însă nu partenerului de cuplu. Între voi sunt probleme pe care amândoi le ignorați, așa că nu le mai și amânați - discutați-le acum!

Peşti

Cineva îți dă azi o veste bombă! Ar putea fi vorba de o schimbare majoră, o schimbare de care te temeai până acum. Ai răbdare și nu lua decizii pripite. Indiferent de ceea ce crezi tu, schimbările pot fi și pozitive!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!