Horoscopul zilei de 20 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Berbec

Oricât de mult ai vrea să menții starea de armonie și liniște în relația de cuplu sau orice are legătură cu parteneriatele, se pare că nu reușești. Te simți atacat, nedreptățit, pur și simplu abuzat, folosit de către ceilalți, parcă nimeni nu vrea să țină cont și de ceea ce vrei tu, de ceea ce simți că trebuie să faci.

Taur

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Taur

Investești foarte multă energie la locul de muncă, dorind să rezolvi cât mai rapid sarcinile de serviciu. Cu toate acestea, nu vor lipsi atacurile, invidia venită din partea colegilor. Relațiile tensionate, discuțiile în contradictoriu și inutile nu vor face decât să te demoralizeze și să renunți astfel la proiecte importante.

Gemeni

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Gemeni

Ai în fața ta o zi nu tocmai ușoară, în ceea ce privește relația de dragoste dar și felul cum decurg lucrurile cu prietenii apropiați. Nici cu propriul copil se pare că nu reușești să fii „pe aceeași frecvență”, având parte acum de o stare de neliniște, de agitație, care parcă este menită să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional.

Rac

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Rac

Este vorba despre o zi în care se pot agrava problemele legate de familie, de propria casă putând avea loc acum discuții, certuri destul de agresive cu membrii familiei. Este necesar să analizezi cu atenție problemele cu care te confrunți și să-ți redirecționezi energia într-o direcție constructivă.

Leu

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Leu

Relația cu rudele apropiate și/sau cu vecinii este destul de încordată, în această perioadă. Nu te lăsa târât în discuții inutile, doar pentru că și-au propus unii să te enerveze. Detașează-te de problemele celorlalți, pentru că astfel poți pierde ocazii importante de a te relansa în afaceri sau să-ți împlinești unele dorințe din planul relațional și social.

Fecioară

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Fecioară

Ești o persoană harnică, calculată, organizată dar se pare că, în această zi, îți asumi niște riscuri în plan financiar, dând dovadă de imprudență. Nu este exclusă nici posibilitatea de a fi nevoit să plătești și o amendă. Relația cu rudele apropiate este destul de armonioasă, primind susținere financiară din partea acestora.

Balanţa

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Balanță

Ești destul de tensionat datorită problemelor din familie și/sau din relația de cuplu. Starea de stres și de agitație nu poate decât să te facă să iei decizii pripite, poate chiar vei lua decizia să rupi o relație. Planul financiar este bine aspectat iar drumurile făcute la rude sau în scop profesional, sunt destul de profitabile. Nu te lăsa impresionat de către parteneri, mai ales în planul afacerilor, semnarea de contracte care nu te avantajează.

Scorpion

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Scorpion

Te simți oarecum descurajat de reacțiile venite din partea colegilor și/sau a colaboratorilor. Parcă este prea multă bârfă, un consum inutil de energie iar starea ta de furie tinde să se manifeste, dintr-o clipă în alta. Este momentul oportun să conștientizezi de unde vin aceste probleme, care îți provoacă suferință. Putem vorbi și despre cheltuieli neprevăzute, legate de copil; poate fi vorba despre o problemă de sănătate a acestuia.

Săgetător

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Săgetător

Ai parte de un început de zi destul de tensionat, simțind la modul profund atacurile venite din partea unui grup de „prieteni”. Stârnești, fără să vrei, rivalități, invidii care pot conduce la rupturi, certuri cu prietenii. Te simți trădat, alungat chiar atunci când aveai mai multă nevoie de sfatul celor pentru care ai fost mai mereu un real sprijin

Capricorn

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Capricorn

Ești destul de bulversat, atunci când vine vorba despre carieră, pentru că oricât de mult efort ai depune în această privință, ceva sau cineva tot intervine pentru a strica ceea ce tu clădești cu atât de mult efort. Nu vor lipsi nici atacurile venite din partea dușmanilor ascunși iar tu nu trebuie decât să dai dovadă de prudență și înțelepciune.

Vărsător

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Vărsător

Atenție la modul în care îți exprimi propriile păreri pentru că ești predispus la certuri iscate din lucruri mărunte, intrând în competiție cu adversari care se pot dovedi periculoși. Îți place să fii în competiție, dând dovadă de mult dinamism în a-ți susține ideile cu argumente solide. Planul financiar este bine aspectat acum și nu este exclus să primești o mărire de salariu.

Peşti

Horoscopul zilei de 20 august 2017 - Pești

Se recomandă acordarea unei atenții speciale, în perioada analizată aici, la posibilele riscuri din plan financiar. Este bine să eviți să dai bani cu împrumut și să încerci să plătești facturile la timp. Ești predispus acum la accidente, răniri, operații chirurgicale, așa că ai mai multă grijă de propria sănătate.