Horoscopul zilei de 20 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își pierd încrederea în cei dragi ca urmare a unui eveniment care-i pune într-o lumină proastă.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de conflicte la locul de muncă și cu greu își vor concentra atenția asupra sarcinilor și responsabilităților.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o zi frumoasă, liniștită și vor comunica de minune cu cei din jur, aspect care-i va ajuta să se împace cu cei dragi cu care au fost certați.

Rac

Cei născuți în zodia Rac dau dovadă de o gelozie ieșită din comun. Nativii devin posesivi și autoritari cu persoana dragă.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt cu gândul la distracție și-și lasă sarcinile de la locul de muncă pe plan secund în favoarea relaxării.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se frământă din cauza unei sume de bani care întârzie să le intre în conturi.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță se confruntă cu niște disfuncții organice de natură să le strice buna dispoziție

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion intră în conflict cu partenerul de cuplu din cauza unei sume de bani cheltuite de acesta fără aprobarea nativilor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt stresați la locul de muncă și au impresia că nimic din ceea ce fac nu le iese bine.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn poartă o discuție serioasă cu partenerul de viață și ajung la o concluzie comună care este în favoarea amândorura, posibil legată de partea financiară.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se pot confrunta cu niște dureri de cap și o stare generală de disconfort, însă sprea seară situația se ameliorează.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești sunt în centrul atenției. Nativii sunt mai prietenoși și mai sociabili decât de obicei și au ocazia să lege noi prietenii.