Horoscopul zilei de 20 aprilie 2020

Berbec

Cu Luna în tranzit prin semnul tău nu ai cum să te simți altfel decât foarte bine, plină de energie și vitalitate, cu chef de viață și de distracție. Atenție la impulsivitate și la tendința de a fi foarte pătimașă în comportament.

Taur

S-ar putea să fii măcinată de niște gânduri, să ai parte de niște trăiri interioare puternice cauzate de un amalgam de amintiri care-ți invadează mintea. Totodată, poate fi vorba de niște frici pe care le reactualizezi, le trezești ca urmare a unor vești sau evenimente.

Gemeni

Ești mai sensibilă decât de obicei în special în relația cu prietenii și poți face unele gesturi care să te surpindă și pe tine. Mulți nativi vor înclina către gesturi umanitare și caritabile.

Rac

Te pui în evidență prin idei sclipitoare, prin modul în care comunici și prin atitudine și nu este exclus să epatezi, să te faci remarcată mai mult decât ți-ai dori.

Leu

O serie de credințe și mentalități pot fi zguduite astăzi ca urmare a unor vești, informații primite sau evenimente trăite, nu neapărat de tine, cât de alții. Vei căuta răspunsuri la întrebări existențiale, însă nu te grăbi să tragi concluzii.

Fecioară

Vei avea parte de un tumult de trăiri interioare, trăiri profunde care vor naște în tine fel și fel de întrebări, dar, totodată, și o dorință de a face o schimbare în viața ta.

Balanţa

Sensibilitatea și emoția vor ieși la suprafață și le vei lăsa să-și facă efectul. Vei fi foarte romantică cu partenerul de viață și vei face declarații de dragoste intense care vor avea puterea de a revitaliza relația.

Scorpion

Ți se pot accentua astăzi o serie de frici și gânduri care nu vor face altceva decât să te sperie. Stai foarte bine cu sănătatea, deci nu ai motive. Profită de ziua liberă și odihnește-te mai mult!

Săgetător

Te pot cuprinde emoții și trăiri puternice pentru persoana iubită și poți să-ți transmiți sentimentele mult mai ușor. Profită să faci declarații de dragoste!

Capricorn

Emoțiile legate de cei dragi, dialogul cu familia poate să-ți trezească în tine o serie de trăiri la care nu te așteptai, chiar sentimente pe care nu știai că le ai.

Vărsător

Comunicarea va fi foarte bună astăzi, vei avea chef să spui tot ce simți și ce ai pe suflet, însă ai grijă să nu o faci cu agresivitate fără să vrei.

Peşti

Ai parte de niște cheltuieli astăzi neplanificate. Posibil să fie vorba de cheltuieli online, compulsive și te sfătuim să nu faci excese pentru că tu, de fapt, nu ai bevoie de acele lucruri.