Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019

Berbec

Îți faci planuri pentru minivacanța care urmează să vină și încerci să mulțumești pe toată lumea. Știi deja că nu va fi posibil, dar azi cauți încă soluții.

Taur

Azi încerci să te convingi pe tine însăți că e timpul pentru o schimbare. O schimbare în stilul de viață, în modul în care te organizezi, poate chiar și în viața personală. Analizează bine lucrurile.

Gemeni

Te bucuri de această zi în care prioritățile tale sunt legate strict de casă și de propria persoană. Aveai nevoie de acest timp cu tine, iar psihic asta îți face foarte bine.

Rac

E timpul să încetinești tot ceea ce faci și să alegi conștient, clar, cu înțelepciune. Puțină mișcare în aer liber nu ți-ar strica, așa că ia în considerare o plimbare lungă.

Leu

Te bucuri de reușitele celor dragi ca și când ar fi ale tale. Ai parte de momente frumoase în cuplu, iar asta te încarcă cu energie pentru perioada următoare.

Fecioară

Privești cu optimism tot ceea ce se întâmplă azi în jurul tău și reușești să vezi jumătatea plină a paharului chiar și atunci când nu ar fi neapărat cazul.

Balanţa

Azi ai parte de momente de relaxare, momente pe care ți le doreai de multă vreme. E posibil să primești niște vești care te vor scoate din casă, în a doua parte a zilei.

Scorpion

E bine să fii înțeles de cei din jur, sentimentul e unul de siguranță, de încredere. Asta vei simți și tu azi, iar starea ta generală va fi una de pace interioară, de liniște.

Săgetător

Ai nevoie de înțelegere în cuplu pentru a putea funcționa corect, însă azi partenerul de cuplu pare că nu vrea deloc să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. E nevoie de o schimbare.

Capricorn

Primești vești bune legate de o plecare în afara orașului sau poate chiar a țării. Partea mai puțin plăcută e că va trebui să rezolvi ceva ce ține de niște acte foarte repede.

Vărsător

E timpul să accepți că nu poți schimba cu forța viețile altora - chiar dacă în bine - și să-ți vezi de treaba ta. Lucrurile sunt mai complicate decât par.

Peşti

Ai putea întâlni dragostea azi și, chiar dacă nu va fi o dragoste de lungă durată, va fi o dragoste pe care ai s-o ții minte mult timp de acum încolo.