Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Berbec

Urmează o zi marcată de întâlniri de tot felul - şi romantice, şi profesionale, şi de socializat cu prietenii. O să ai o zi plină, pe care cel mai probabil că o vei încheia cu zâmbetul pe buze şi cu fluturaşi în stomac.

Taur

Eşti în centrul atenţiei azi şi culmea... nu îţi convine. Situaţia de la locul de muncă devine din ce în ce mai tensionată, iar toată această atenţie nu face decât să-ţi dea o stare de anxietate...

Gemeni

Te bucuri de o veste frumoasă, cel mai probabil legată de bani. În sfârşit o să primeşti o sumă destul de mare care să-ţi acopere nevoile din ultima perioadă. Ai grijă să-ţi plăteşti şi datoriile.

Rac

Ai risc crescut de accidente, aşadar ai grijă la tot ce se întâmplă în jurul tău. Prietenii şi familia îţi sunt aproape într-o schimbare majoră din viaţa ta, iar asta te face să te simţi bine. Nu e cazul să-ţi ascunzi sentimentele.

Leu

Azi ai putea pleca la drum sau ai putea programa o plecare. Oricum ai fi, tu nu ai emoţii. Tu ştii că mereu se întâmplă ceea ce îţi propui, drept urmare ai încredere în perseverenţa, intuiţia şi în forţa ta de muncă. Munceşti mult, te distrezi pe măsură şi îţi e foarte bine aşa.

Fecioară

Astăzi te străduieşti să rămâi tare pentru o persoană apropiată care are nevoie de ajutorul tău. Spre seară vin, în sfârşit, şi nişte veşti bune, deci situaţia intră din nou sub control.

Balanţa

Începi ziua în formă bună, dar s-ar putea să nu o termini chiar la fel. Un conflict la locul de muncă nu numai că te enervează, dar îţi stică pur şi simplu starea de spirit. Poate că ar trebui să nu te mai implici atât de mult emoţional...

Scorpion

Azi ai şanse să primeşti o ofertă de colaborare care ţi-ar putea aduce mulţi bani. Dacă vei ştii să negociezi, ai toate şansele să faci rost de aceşti bani, dacă o să te intimidezi... nu prea. Cu încredere înainte!

Săgetător

Azi te simţi creativă, iar asta te-ar putea ajuta mult, mai ales la locul de muncă. Şefii apreciază ideile tale, dar şi faptul că eşti o persoană muncitoare, iar asta ţi-ar putea aduce acum, la final de săptămână, un bonus binemeritat.

Capricorn

Încerci să te concentrezi mai mult pe viaţa personală, şi mai puţin pe muncă. Încerci... dar parcă nu eşti tu. Partenerul de cuplu te presează să iei o decizie, iar asta nu îţi e deloc pe plac.

Vărsător

Ziua de azi e plină de surprize! Aşteaptă-te la o serie de întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme, poate chiar şi la nişte lacrimi de fericire. Totul decurge minunat, iar vinerea aceasta banală s-ar putea transforma pentru tine într-o zi extrem de emoţională.

Peşti

Te bucuri de natură azi. Încerci să petreci mai mult timp în aer liber, chiar dacă ai un program încărcat, iar seara te-ar putea prinde la o plimbare în parc sau chiar pe drum, spre un loc nou. Bravo ţie, aveai nevoie de nişte relaxare!