Horoscopul zilei de 2 septembrie 2019

Berbec

Îți dorești mai mult de la tine și te interesezi de niște cursuri de perfecționare, poate să înveți o limbă străină sau să te înscrii la niște ședințe de meditație și yoga.

Taur

Discuțiile profesionale, cu colegii și colaboratorii, îți pot ocupa tot timpul și te pot goli de energie, însă îți va face plăcere să fii în centrul atenției acestora.

Gemeni

Ai ocazia să negociezi un contract din punct de vedere financiar și te sfătuim să nu dai înapoi, ci să te menții pe poziții. Sunt șanse de îmbunătățire a veniturilor.

Rac

Poți intra în conflicte cu colegii de muncă din cauza unor neînțelegeri mai vechi. Înainte de a vă arunca reproșuri poate ar fi mai bine să faceți o investigație mai amănunțită.

Leu

Este o zi propice pentru a semna un contract profitabil sau pentru a aduna roadele unui proiect deja finalizat. Nu rata oportunitățile care vin spre tine, ci profită din plin de context.

Fecioară

Pui la cale un plan nou de atac la locul de muncă sau într-un proiect în care ești implicat suplimentar. Vrei să-ți mărești veniturile și nimic nu te mai poate împiedica.

Balanţa

Începi săptămâna cu planuri mari, planuri de care vrei să te ții îndeaproape și pe care vrei să le duci la bun sfârșit cât mai repede. Problema e că mai multe evenimente neașteptate ar putea să-ți dea aceste planuri peste cap, așa că încearcă să nu te enervezi prea tare.

Scorpion

Ți se va propune o nouă funcție în cadrul locului de muncă sau cineva din exterior îți face o ofertă greu de refuzat din punct de vedere financiar. Alegerea îți aparține, dar calculează și analizează riscurile și beneficiile.

Săgetător

Te complaci într-o situație neplăcută, cel puțin aparent, pentru că în sufletul tău tot analizezi lucrurile de ceva vreme. Azi e timpul să iei o decizie fără teamă. Nu o să rezolvi nimic tot amânând lucrurile.

Capricorn

Azi primești un rezultat de la locul de muncă, poate o evaluare sau niște date ale unui proiect la care ai lucrat. Ceea ce vezi nu te bucură deloc și sunt șanse ca seara să te prindă cu moralul la pământ, din păcate.

Vărsător

Te preocupă starea de bine a cuiva apropiat și încerci să faci tot posibilul pentru a remedia situația. Chiar dacă îți vei încărca ziua exagerat de mult, pentru tine familia și prietenii sunt cei mai importanți.

Peşti

Ai putea relua legătura cu un fost partener de cuplu azi. Deși nu credeai că între voi mai există ceva, iată că astrele v-au pregătit amândurora o surpriză de proporții. O să începi săptămâna cu un sentiment de nesiguranță.