Horoscopul zilei de 2 septembrie 2018

Berbec

Ar fi bine să vorbești frumos și să acorzi mai multă atenție rudelor cu care te întâlnești astăzi deoarece din partea lor poate sosi o sumă de bani sau un cadou consistent.

Taur

Cei născuți în zodia Taur dau dovadă de o energie ieșită din comun, iar nativii se vor dedica distracțiilor și petrecerii timpului liber alături de prieteni.

Gemeni

Este recomandat ca cei născuți în zodia Gemeni să evite excesele de orice fel astăzi, inclusiv cele alimentare, deoarece și-ar putea da peste cap organismul și, implicit, buna dispoziție.

Rac

Oboseala și-ar putea spune cuvântul, iar cei născuți în zodia Rac să fie nevoiți, contra dorinței lor, să-și petreacă ziua de duminică în pat.

Leu

Cei născuți în zodia Leu ar trebui să facă tot posibilul pentru a se detașa de problemele zilnice care le acaparează mintea și îi macină. Nativii se pot confrunta cu indigestii și insomnii.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să se întâlnească cu o persoană din trecut, poate un prieten din copilărie, poate un fost iubit și să depene amintiri.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță au parte de dialoguri interesante cu copiii sau cu persoane mai în vârstă care cer lămuriri despre subiecte mai dificil de abordat. Nativii nu trebuie să se înhibe, ci să abordeze cu lejeritate chiar și ceea ce ei consideră subiect tabu.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion intră în conflicte cu partenerul de viață, iar motivele, dincolo de gelozia nativă, vor fi legate de o sumă de bani cheltuită fără rost, pe chestii inutile.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea ca, din cauza unui efort fizic, să aibă parte de o după amiază petrecută în pat. Nativii sunt sfătuiți să evite activitățile periculoase.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să acorde mai multă atenție sănătății, în special sistemului imunitar. Sunt expuși nativii care au afecțiuni cronice sau probleme respiratorii.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se dedică activităților gospodărești și pot pune la punct, împreună cu membrii familiei, un regulament de ordine interioară în privința sarcinilor casnice.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești intră în contradicții cu membrii familiei, iar spre seară se vor accentua conflictele cu partenerul de cuplu, care poate face greșeala de a le reproșa un aspect legat de modul în care interacționează cu cei dragi, iar nativii să explodeze.