Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Berbec

Ai de depășit unele probleme, legate de relația cu partenerul de viață. Nu te lăsa angrenat în bârfele venite din partea „prietenilor”; poți constata acum că multe dintre problemele apărute în relația de mariaj se datorează „prietenilor” comuni.

Taur

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Taur

Este momentul să-ți folosești abilitățile creative într-o (nouă) colaborare, eventual în cadrul unui nou parteneriat sau unui nou job. Ai ocazia acum să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul și chiar vei reuși să atragi succesul de partea ta. Sunt favorizate colaborările cu străinătatea, călătoriile pe distanțe lungi, având ocazia să cunoști oameni noi, interesanți și care vor juca un rol important în evoluția ta spirituală dar și în carieră.

Gemeni

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Gemeni

Începi această zi fiind în vervă, preocupat să duci la bun sfârșit sarcinile de serviciu. Știi exact ce ai de făcut dar în sufletul tău mocnește nemulțumirea. Atenție la relația cu superiorii! Dacă te gândești să schimbi jobul, ai acum ocazia să primești informații prețioase.

Rac

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Rac

Ai acum șansa de a te bucura de realizările, succesul venit din partea propriului copil. Relația cu partenerul de viață se poate îmbunătăți acum, cât timp vei permite sentimentelor tale de afecțiune să se manifeste. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă există acum posibilitatea ca o relație de iubire să se transforme în ceva mult mai serios și mai profund și să faci acum pasul decisiv către căsătorie.  

Leu

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Leu

Se pot produce schimbări legate de casă, familie sau de relația cu partenerul de viață. Este posibil să te gândești la achiziționarea unui obiect de valoare pentru casă, la începutul acestei zile. Este momentul să te concentrezi pe obligațiile de la locul de muncă, este recomandat să acorzi atenție la documentele semnate acum, acte importante sau angajarea în parteneriate.

Fecioară

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Fecioara

Ești plin de energie, de idei, gata să acționezi, să le sari în ajutor rudelor, să fii de un real sprijin pentru vecini. Ești optimist și încrezător în tine, ai acum ocazia unui nou început, în plan sentimental. Folosește din plin inspirația și creativitatea, dezvoltă un hobby și vei atrage astfel succesul dorit și beneficii pe termen lung.

Balanţa

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Balanță

Te simți nedreptățit de părinți, de familie. Este nevoie de mai mult calm și înțelegere din partea ta și, mai ales, nu te grăbi cu concluziile, până când nu ai toate datele. Ești concentrat pe muncă și câștig, deosebit de ambițios, hotărât și curajos atunci când vine vorba despre activitățile, obligațiile de serviciu. Este un moment prielnic pentru achiziționarea unui obiect pe care îl doreai de mai mult timp.

Scorpion

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Scorpion

Începi această zi preocupându-te mai mult de tine, de felul în care arăți, poate chiar mai schimbi câte ceva prin garderobă. Te gândești acum foarte serios să urmezi (noi) cursuri de perfecționare. Ești studios, atras de domenii noi, asimilând mult mai ușor informațiile. Călătoriile sunt mult mai frecvente în această perioadă; poți lua decizia bruscă de a merge în vizită la rudele apropiate.

Săgetător

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Săgetător

Ai ocazia să constați, încă de la începutul perioadei analizate aici, că „nici-o faptă bună nu rămâne nepedepsită”! Nu te descuraja, viața merge înainte iar tu dispui de suficiente resurse pentru a te ridica și să-ți vezi liniștit de drum. Relația cu propriii copii poate deveni destul de bulversantă acum sau poți afla despre o problemă legată de aceștia. Nici relația de dragoste nu merge așa de bine cum ți-ai fi dorit.

Capricorn

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Capricorn

Încă de la debutul acestei zile ești nemulțumit de atitudinea unor prieteni. Te poți simți destul de neînțeles, ba chiar ai sentimentul că ești folosit de către aceștia. Ai mare nevoie de o perioadă de retragere, să poți sta în solitudine. Poate că ai judecat greșit anumite persoane din anturajul tău iar acum ești pus în situația de a suporta consecințele.

Vărsător

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Vărsător

Ești mult mai preocupat de propria persoană, de felul în care arăți, dacă ți se acordă atenția pe care o meriți. Ești preocupat de propria imagine, încercând să creezi o impresie deosebită celor din jur. Ai ocazia să descoperi informații prețioase despre propria persoană.

Peşti

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2017 - Pești

Este momentul să te mai și destinzi și să te ocupi de ceea ce ține de suflet, de spiritualitate, orice ar putea să te ajute pentru a ajunge în armonie cu tine și, implicit, cu cei din jurul tău. Este posibil să nu îți placă veștile pe care le vei primi de departe dar trebuie să dai dovadă de calm.