Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Berbec

Vei reuși să ai o viziune foarte clară astăzi asupra carierei, asupra a ceea ce-ți dorești pe viitor să faci și nu este exclus să iei decizii legate de sectorul profesional, chiar dacă nu neapărat le vei pune în practică acum.

Taur

Este o zi favorabilă să-și pui ordine în gânduri și să te concentrezi pe eliminarea unor principii de viață, prejudecăți care nu te mai reprezintă.

Gemeni

Apetitul sexual poate fi la cote înalte astăzi, însă te sfătuim să ai mare grijă cu cine ajungi în intimitate. Nu risca în acest sens!

Rac

Relația cu persoana iubită va primi astăzi un influx astrologic puternic, benefic și pozitiv. Posibil să conștientizezi cât de profundă este, de fapt, relația ta și să-ți schimbi atitudinea față de partener.

Leu

Poți afla un remediu pentru o problemă de sănătate cu care te confrunți de ceva vreme. Te sfătuim să-l pui în aplicare cu încredere. Pe de altă parte, nu mai lăsa stresul de la locul de muncă să-ți afecteze starea de spirit. Detașează-te!

Fecioară

Poți avea parte astăzi de niște discuții profunde cu persoana iubită sau cu copiii. Pregătește-te pentru un dialog emoțional și sensibil.

Balanţa

Poți avea parte de momente de epifanie în ceea ce privește relația cu părinții, fie că aceștia mai sunt sau nu în viață. Este o zi bună să ierți și să vindeci amintiri din copilărie și să-ți îmbunătățești relația cu cei dragi.

Scorpion

S-ar putea ca astăzi să ai parte de dialoguri profunde, pe teme spirituale, ezoterice și mistice, și astfel să-ți deschizi apetitul pentru un studiu mai aprofundat.

Săgetător

Poți afla niște secrete financiare, poți descoperi metode noi de a face bani și a-ți îmbunătăți veniturile pe termen lung. Fii foarte atentă la ceea ce se petrece în jurul tău!

Capricorn

Simți o ușurare sufletească astăzi, simți că ți s-a luat o piatră de pe inimă și că, încetul cu încetul, bucuria se reinstalează în sufletul tău. Va fi mai mult vorba de o împăcare sufletească.

Vărsător

Este posibil ca astăzi fie să te întâlnești, fie să primești vești de la o persoană din trecut. Atenție! Un secret poate ieși la suprafață acum.

Peşti

Poți avea parte de niște discuții pe teme profunde, intime cu un prieten sau cu persoana iubită. Nu este exclus ca cineva să-ți facă o dezvăluire care să te surprindă, să-ți împărtășească un secret.