Horoscopul zilei de 2 octombrie 2018

Berbec

Te încearcă niște emoții purternice azi, iar tu nu prea știi cum să le faci față. Ai nevoie de o persoană pe umărul căreia să plângi, să te descarci.

Taur

Azi simți că toată lumea e împotriva ta și nu vrei decât să se termine odată ziua asta și să te ascunzi în confortul casei. Poate că a venit momentul să îți înfrunți emoțiile.

Gemeni

La serviciu faci față cu greu provocărilor de tot felul, asta pentru că nu ești pregătită psihic să te cerți cu cei din jur. Însă din când în când trebuie să ai puterea să mai spui și NU.

Rac

Azi ai vrea să pleci undeva departe pentru că emoțiile și vremea mohorâtă de afară pun stăpânire pe tine și te doboară psihic. Ai nevoie de iubire și de atenție.

Leu

Credeai că totul va fi perfect azi, dar uite că cineva îți dă planurile peste cap. A venit momentul să recunoști că nu ai întotdeauna dreptate, dar și să înfrunți persoanele care vor să te saboteze.

Fecioară

Vrei să acorzi mai multă atenție spațiului care te înconjoară, dar nu poți face asta din cauza cuiva care se tot opune ideilor tale. E momentul confruntării.

Balanţa

Mare atenție la certuri azi. Încearcă să te ferești de conflicte atât cât poți și să le spui oamenilor în față părerea ta, atunci când ai una. Nu mai accepta totul cu atâta nonșalanță.

Scorpion

Azi faci rost de bani, la fix pentru planificarea unei călătorii în străinătate. Încearcă să mai pui și niște bani bine, pentru cheltuieli neașteptate, dacă îți mai rămân. Ferește-te de cumpărăturile impulsive.

Săgetător

Ai o părere foarte bună despre tine, în general, dar te enervează la culme oamenii care sunt critici fără argumente. Azi o să întâlnești un astfel de om care se va lua de tine fără motiv.

Capricorn

Orice ai face azi, nu te lua la ceartă cu colegii. Nu e vina lor că ai tu o zi proastă. Încearcă să-ți stăpânești emoțiile și calmează-te. Mâine va fi mai bine, e doar un moment.

Vărsător

Azi uiți de o întâlnire importantă și asta o să-ți dea niște procese de conștiință toată ziua. Acceptă și iartă. Mergi mai departe, toată lumea poate greși uneori.

Peşti

Cheltuiești o sumă importantă de bani pe ceva ce ține de casă și îți dai seama apoi că bugetul tău stă mai rău decât aveai tu impresia. Va trebui să apelezi la un împrumut...