Horoscopul zilei de 2 octombrie 2017

Berbec

Te trezeşti cu dorinţa de a rezolva multe lucruri azi, dar nu duci prea multe la bun sfârşit. Şansele ca cineva din familie să-ţi dea bătăi de cap astăzi sunt mari, dar trebuie să înţelegi că uneori asta se întâmplă în toate familiile şi trebuie să accepţi acest aspect. Familia nu ţi-o alegi.

Taur

Discuţi ceva important cu o persoană de la locul de muncă azi, ceva ce te pune pe gânduri şi te face să analizezi mai bine deciziile pe care le vei lua de acum încolo, cel puţin în plan profesional. Ai şanse mari să câştigi un premiu sau să primeşti un cadou.

Gemeni

Nu prea ai chef de socializat azi, vrei să te concentrezi pe muncă, dar se pare că toată lumea din jur trage de tine, îţi pune tot felul de întrebări sau pur şi simplu vor să stea la poveşti. Explică-le frumos că nu ai timp de asta.

Rac

Ai multă treabă la locul de muncă, deşi ştiai că aşa va fi, şi încerci să-ţi concentrezi toată atenţia spre acest sector al vieţii, cu toate că ai fi vrut să faci altceva. Seara ţi-o rezervi pentru socializare sau pentru a-ţi consolida relaţia de cuplu.

Leu

Munceşti cu drag şi spor, dar simţi nevoia unei schimbări majore în plan personal. Daca nu ai chef de decizii importante azi, poţi apela la altfel de schimbări - de look sau de garderobă. Nişte shopping poate fi terapia de care aveai nevoie.

Fecioară

Te canalizezi cu totul şi cu totul pe viaţa personală azi, ignori chiar şi problemele de la muncă, ceea ce nu prea îţi stă în fire de obicei, dar din când în când e bine să mai faci şi asta. Seara ţi-o petreci alături de o persoană pe care o iubeşti, dar cu care ai putea avea o discuţie în contradictoriu.

Balanţa

Ai o zi plină de provocări la locul de muncă, dar mai presus de asta, plină de idei bune. O să-ţi uimeşti colegii cu planurile tale, o să-ţi impresionezi şefii şi s-ar putea să atragi atenţia şi unei persoane pe care o placi, dar cu care nu ai mai vorbit până acum.

Scorpion

Astăzi te străduieşti toată ziua să rezolvi ceva tehnic, dar pentru că nu prea ai şanse de reuşită o să te vezi nevoită să apelezi la un specialist. Spre seară, un prieten îţi cere ajutorul într-o problemă ce ţine strict de aria ta de expertiză, aşa că oferă-i asistenţa de care are nevoie.

Săgetător

Chiar dacă nu îţi va face plăcere, azi va trebui să rezolvi nişte lucruri ce ţin de plata unor facturi, datorii sau amenzi. S-ar putea să trebuiască să mergi într-o instituţie pentru a obţine un aviz sau să stai la o coadă, pentru o aprobare. Nu o să fie plăcut, dar măcar vei rezolva ceva ce ai tot amânat.

Capricorn

Te străduieşti să obţii o semnătură azi, pe un act oficial, dar se pare că e mai greu decât ai crezut. Dacă simţi că nu mai poţi, dacă simţi că nervii îţi cedează, ai putea apela la o persoană care să te ajute în acest sens. Nu-ţi mai face atâtea griji, o să fie bine!

Vărsător

Ziua de azi ar putea decurge fără probleme, dacă nu vei intra într-un conflict direct cu cineva de la locul de muncă. Nu are rost să-ţi faci rău singură, aşa că dacă simţi că ar putea să apară o problemă, fă un compromis şi cedează tu prima. E mai bine aşa.

Peşti

Îngrijorarea ta creşte pe măsură ce se face seară şi are legătură cu un conflict în cuplu. Încearcă să renunţi la mândrie şi să accepţi că nu ai dreptate. Nu e ruşionos nici să-ţi ceri scuze, dacă ştii că ai greşit. Trebuie doar să ai curaj să faci acest pas.