Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Berbec

Este o zi foarte bună pentru a studia ceva nou, pentru a pătrunde tainele unui nou domeniu de cunoaștere. Se întrevăd dialoguri pe teme filozofice, legate de spiritualitate și credință.

Taur

Este o zi foarte bună pentru a reaprinde pasiunea în cuplu, pentru a încinge spiritele în dormitor. Dacă ești singură, tentația unei aventuri sexuale este destul de mare.

Gemeni

Relația cu partenerul de viață va avea marea șansă să intre de azi pe o direcție ascendentă. Nu te sfii să faci declarații de dragoste și să vorbiți despre viitor.

Rac

Ai energie multă astăzi și tendința este de a o consuma pentru a face curățenie în casă, pentru a găti și a pune la punct niște treburi administrative și gospodărești. Sfatul nostru este să petreci timp cu cei dragi ami mult, să-i asculți și să le fii alături.

Leu

Ai șansa de a petrece timp cu persoana iubită și astfel de a-ți consolida relația. Moment favorabil pentru împăcări. De asemenea, poți discuta despre posibilitatea de a deveni mamă.

Fecioară

Activitățile casnice și gospodărești îți vor ocupa mare parte din timp. Posibil să faci ordine în casă, să arunci ce nu-ți mai trebuie și astfel să-ți îmbunătățești starea de spirit.

Balanţa

Este o zi favorabilă să pleci într-o scurtă deplasare, o minivacanță alături de cei dragi. Comunicarea va fi un punct forte al tău astăzi și poți profita pentru a socializa și a cunoaște persoane noi.

Scorpion

S-ar putea să primești o sumă de bani pe care nu o așteptai. Poate fi vorba de un comision întârziat, un bonus, dar și de returnarea unei datorii. Nu este exclus ca cineva să-ți facă o propunere financiară avantajoasă.

Săgetător

Ești într-o formă fizică și psihică excelentă și poți obține tot ceea ce-ți dorești de la cei din jur doar cu un zâmbet. Starea de spirit va fi molipsitoare și vei primi complimente.

Capricorn

Nu este exclus ca o persoană din trecut să se întoarcă în viața ta sau, pur și simplu, să te întâlnești cu un fost partener absolut întâmplător.

Vărsător

Azi este o zi foarte bună să ajuți pe cineva, să te implici într-un proiect umanitar sau să participi la evenimente care promovează o donație. Este ziua în care altruismul tău poate căpăta o valoare inestimabilă.

Peşti

Fie dedici timp suplimentar locului de muncă (studiului) în speranța că acțiunile tale vor fi apreciate, fie porți o discuție cu cineva care deține un post, care-ți poate oferi o funcție în cadrul unei companii. De asemenea, poate fi vorba de un dialog cu tine insăți pentru redefinirea unor scopuri profesionale.