Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Berbec

Ai nevoie de atenție și te deranjează la culme faptul că nu îți e oferită. Să știi că partenerul de cuplu nu are de unde să îți cunoască nevoile, dacă tu nu îi spui clar ce vrei.

Taur

Cineva din familie te stresează cu tot felul de întrebări nepotrivite. E timpul să le spui tuturor să nu se mai amestece în viața ta și să-și vadă de treburile lor.

Gemeni

Ai nevoie de acordul cuiva, cel mai probabil o rudă, pentru a continua sau poate pentru a demara, o afacere imobiliară. Persoana respectivă e încăpățânată și refuză să comunice.

Rac

Dacă aveai planuri de plecat la drum azi, cel mai probabil că acestea se vor amâna. Încearcă să te calmezi, lucrurile vor reveni zilele următoare pe linia obișnuită.

Leu

Te supui dorinței unui șef de a face un anumit lucru și îți încalci principiile. Ai regrete apoi, dar ar trebui să înveți o lecție din asta și să nu mai faci același lucru pe viitor.

Fecioară

Cineva din familie insistă să îi urmezi sfatul. Poate că ar trebui să purtați o discuție clară și să îi amintești încă o dată că ești o persoană adultă, care nu are nevoie de atâtea sfaturi.

Balanţa

E timpul să renunți la orgoliu și să accepți un mic compromis. Cine spune că nu a făcut asta niciodată, minte. Calmează-te, pentru că nu e un capăt de lume.

Scorpion

Bucură-te de această zi destul de bună, în care veștile bune circulă repede și în care ai putea afla niște lucruri super interesante despre viitorul carierei tale, în firma în care lucrezi.

Săgetător

Azi ai de câștigat bani, fie din afaceri, fie din niște acțiuni de care aproape că ai uitat, fie din noroc, fie că îți sunt returnați. Cert e că seara bugetul tău va fi mai bogat.

Capricorn

Simți nevoia de afecțiune, iar partenerul de cuplu îți oferă asta. Ai vrea să îți deschizi inima total în fața lui, însă ceva te oprește. Vorbiți... nu are rost să te macini pe interior.

Vărsător

Orice ai face azi, calmeaza-te dacă ajungi în situații limită. Nu e cazul să intri în panică pentru că prietenii și colegii sunt acolo să te ajute. Nu ești singură.

Peşti

Bucură-te de această zi plină de neprevăzut, în care primești vești bune și poate și bani. Spre seară, un eveniment care apare pe nepusă masă te bucură și te entuziasmează peste măsură. Ai putea cunoaște o persoană interesantă.