Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2017

Berbec

Azi o să te urmărească un sentiment de regret pe parcursul întregii zile. Poate că ar trebui să stai puțin să te gândești care este motivul pentru care simți asta și poate că ar trebui să iei atitudine - rezolvă cumva asta. Dacă vrei să te simți mai bine, nu lăsa lucrurile așa, nu o să treacă de la sine...

Taur

Gândește-te cui ar trebui să îi ceri azi scuze și fă-o, nu mai amâna momentul! Știi că mai devreme sau mai târziu va trebui să spui totul, exact așa cum ai pe suflet... de ce să tot amâni și să trăiești cu o stare neplăcută de neliniște? Dacă știi că ai greșit, acum e cel mai bun moment pentru a-ți cere iertare.

Gemeni

Azi e posibil să primești niște știri neplăcute la locul de muncă... niște informații pe care le bănuiai ajung să se confirme, iar asta te pune pe gânduri. Poate că ar trebui să schimbi ceva, dacă actualul job nu te mai mulțumește. Măcar să vezi ce oportunități ai...

Rac

Încerci să iei o decizie importantă pentru viața ta, o decizie care are cel mai probabil legătură cu viața ta sentimentală, dar simți că nu ești pregătită să iei încă această hotărâre. Azi o să ai încă un motiv, fie el pozitiv sau negativ, pentru care ar trebui să grăbești lucurile și să te decizi odată!

Leu

Când lucrurile o iau în altă direcție decât cea la care te aștepți tu, nu trebuie să intri în panică. Toată lumea știe că îți place să controlezi totul în jurul tău, dar uneori e bine să te mai lași și în voia sorții și să vezi ce ți-a pregătit Universul. Riscă! Cine știe, poate chiar va ieși ceva bun din asta!

Fecioară

Încerci să te hotărăști asupra unui lucru important azi, lucru care ține probabil de viața ta amoroasă sau chiar de căsnicie, dacă ești căsătorită. Cel mai probabil nu este o decizie pe care să o poți lua ușor, însă ar trebui să faci ceva și să te hotărăști odată. Gândește-te că mai depinde cineva de hotărârea ta, nu ești singura.

Balanţa

Ziua de azi parcă trece atât de repede încât nu înțelegi nimic din ea, dar asta nu pentru că stai degeaba ci, din contră, pentru că muncești foarte mult, mai mult ca de obicei, într-atât de mult încât pierzi și noțiunea timpului. O pauză nu ți-ar strica, dragă Balanță!

Scorpion

Bucură-te de o zi liniștită în mare parte, însă destul de provocatoare la locul de muncă. Nu trebuie să intri în panică, nu se va întâmpla nimic rău, însă e posibil ca unul dintre șefi să te ia la întrebări azi. Partea bună e că ai imediat un răspuns pentru toate întrebările.

Săgetător

Orice s-ar întâmpla azi în viața ta sentimentală, ține cont că lucrurile așa au fost scrise pentru voi... nu te învinovăți, nu te deprima. Într-o relație nu e niciodată vina unei singure persoane. Așa cum amândoi faceți să meargă relația, la fel de vinovați sunteți amândoi. Totul se împarte la doi într-un cuplu, nu uita!

Capricorn

Când lucrurile par că încep să o ia razna, poate că ar trebui să îți cauți echilibrul undeva în exterior. Vorbește cu o persoană dragă, întâlnește-te cu un prieten mai vechi, fă o activitate care îți face plăcere, îndepărtează-te pur și simplu de situația toxică și încearcă să blochezi toate energiile negative.

Vărsător

Ziua de azi te așteaptă cu o mulțime de surprize, dragă Vărsător. Ai toate șansele să câștigi un premiu la un concurs sau poate ceva ce are legătură cu locul tău de muncă... un concurs organizat acolo. Oricum ar fi, o să închei ziua cu zâmbetul pe buze, într-un mod surprinzător.

Peşti

Ai grijă la tot ce ține de bani azi! Sunt șanse destul de mari să pierzi ori o sumă importantă, într-o investiție nefericită, ori să-ți pierzi portofelul sau chiar cardul. Încearcă să ai o atenție distributivă cât mai mare și să fii atentă mereu unde îți pui lucrurile.