Horoscopul zilei de 2 martie 2020

Berbec

Ai șanse mari să rezolvi o situație care vizează niște acte, documente. Comunicarea cu reprezentanții instituțiilor statului va fi una bună și favorabilă demersurilor tale.

Taur

S-ar putea ca azi să ai parte de niște dialoguri pe teme financiare lămuritoare. Dacă ai de făcut plăți sau de reglementat situația unor încasări, comisioane, azi este o zi favorabilă.

Gemeni

Ești într-o stare fizică și psihică foarte bună. Ai energie, entuziasm și idei mărețe despre cum să-ți pui în aplicare un plan, un proiect.

Rac

Starea interioară este ușor neliniștită, însă orice dileme și frământări ai avea, vei rpimi și răspunsurile în mod intuitiv. Ascultă-ți vocea interioară cu încredere!

Leu

Un dialog cu un prieten te poate liniști, un sfat, o idee te poate pune din nou pe linia de plutire și-ți poți face planuri de viitor cu mai mult optimism.

Fecioară

Te vei descurca de minune dacă trebuie să susții o ședință, un interviu, un discurs public. Toate acestea vor contribui favorabil la conturarea imaginii tale profesionale. Ai încredere mai multă în tine!

Balanţa

S-ar putea să ai niște idei bune legate de ascensiunea ta profesională sau de dezvoltarea personală. Poate te gândești să te înscrii la un curs, să înveți ceva nou. Se întrevăd dialoguri constructive cu persoane din străinătate sau de altă naționalitate.

Scorpion

Încearcă să-ți pui ordine în situația financiară. Posibil să fii tentat să cheltui pe distracții, să scoți din buzunar o sumă de bani pentru care nu erai pregătit. Zi bună pentru a face niște plăți importante, poate facturi, taxe și impozite.

Săgetător

Un dialog în cuplu, cu partenerul de viață, poate fi edificator, revelator pentru tine și te poate ajuta să iei o decizie. Zi favorabilă pentru negocieri în afaceri, pentru restabilirea unor parteneriate și colaborări.

Capricorn

Ai parte de dialoguri cu colegii de muncă și superiorii, dialoguri menite să reglementeze o situație profesională. Poți reuși astăzi să te concentrezi foarte bine pe ceea ce ai de făcut și acest aspect îți aduce o stare de spirit foarte bună.

Vărsător

Cheful de distracție și de socializare este la cote înalte, iar pofta de flirt te îndeamnă să faci noi cuceriri. Se întrevăd dialoguri incitante cu posibili pretendenți și nu este exclus să te lași ademenită într-un joc de cuvinte provocator.

Peşti

Reușești să ajungi la un acord comun cu cei din familie și acest aspect poate contribui la îmbunătățirea relației cu cei dragi. Bucură-te de sprijinul lor, dar nu profita!