Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Berbec

Este o zi ideală pentru a te dedica activităților relaxante. Poți începe un antrenament sportiv sau poți pleca într-o plimbare în locurile preferate.

Taur

Te decizi care este direcția de viitor pe care vreo să o urmezi în plan profesional și nu este exclus să te reorientezi către un domeniu nou. Moment bun pentru a te înscrie la un curs sau pentru a continua niște studii.

Gemeni

Te preocupă situația financiară și s-ar putea să fii nevoită să te împrumuți la un prieten pentru a-ți îndeplini nevoile și necesitățile.

Rac

Încearcă să eviți certurile cu membrii familiei, mai ales dacă la mijloc este vorba despre bani. În cea de-a doua parte a zi ai putea petrece clipe frumoase în brațele persoanei iubite.

Leu

Gândurile îți fug la locul de muncă și nu reușești să te relaxezi. Te sfătuim să faci tot posibilul pentru a te odihni mai mult, în caz contrar te-ai putea confrunta cu probleme de sănătate de natură să-ți strice toată buna dispoziție.

Fecioară

Relația cu persoana iubită nu trece prin cea mai bună etapă și s-ar putea să simți din plin ostilitățile venite din partea partenerului. Posibil să simți nevoia de mai multă libertate.

Balanţa

S-ar putea să fii nevoită să-ți petreci timpul în casă pentru a te dedica activităților casnice sau pentru a rezolva niște probleme ce vizează în mod direct membrii familiei.

Scorpion

Treci printr-o etapă în care preferi să te închizi în tine și eviți socializarea cu cei din jur. Nu este exclus să readuci în prezent amintiri și persoane din trecutul tău.

Săgetător

Problemele financiare nu contenesc și acest fapt îți poate da peste cap niște planuri pe care le aveai stabilite de mai multă vreme. Încearcă să te rezumi la banii pe care-i ai și să nu faci noi împrumuturi.

Capricorn

Nu lăsa să te acapareze gândurile negre, mai ales dacă sunt nefondate. Poți fi dezamăgită de o decizie luată sau de atitudinea cuiva din anturaj.

Vărsător

Cineva din familie îți poate face reproșuri pentru slaba ta implicare într-un proiect comun. Încearcă să nu ai o atitudine orgolioasă, ci să fii mai înțelegătoare.

Peşti

Un prieten te poate dezamăgi și din această cauză este posibil să eviți socializarea și chiar să anulezi niște planuri.