Horoscopul zilei de 2 martie 2018

Berbec

Te vei simți obosită și fără chef și cel mai bine ar fi să începi o dietă de imunizare și să te odihnești mai mult.

Taur

Un prieten te poate dezamăgi sau se poate implica prea mult în viața ta. Indiferent de situație, analizează suplimentar pentru a nu fi înșelată.

Gemeni

O ceartă cu un membru al familiei te poate afecta astăzi și motivul poate fi legat de niște atribuții legate de locuință pe care nu le-ai respectat.

Rac

Este momentul oportun să te impui în fața unui șef sau unei persoane cu putere de decizie. Fii conștientă de calitățile tale și nu te lăsa călcată în picioare.

Leu

Nilte bani îți vor intra azi în cont și situația te va binedispune. Folosește-ți energia pentru a-i cheltui în mod constructiv.

Fecioară

Simți că ai nevoie să-ți faci ordine în viață și vei începe cu partenerul pe care s-ar putea să-l pui la punct mai mult decât trebuie. Ți-ai transformat nemulțumirile în frustrări și nu ar trebui să ți le reverși asupra acestuia.

Balanţa

Cineva te poate ajuta cu o soluție la o problemă de sănătate cu care te confrunți. De asemenea, la locul de muncă poți întâmpina tensiuni ușoare, însă le vei afce față.

Scorpion

Ziua de astăzi va fi dedicată partenerului. Veți avea motive de sărbătorit și este posibil să fie legate de locul de muncă, poate o schimbare de job sau o mărire de salariu.

Săgetător

Vei încheia săptămâna cu un succes la locul de muncă. Fie finalizezi un proiect amplu care ți-a cam mâncat nervii, fie semnezi un nou contract profitabil.

Capricorn

Stai ca pe ace toată ziua și nu știi cu ce să începi. Sfatul nostru este să-ți canalizezi energia către studiu, deoarece ai ajutor astral puternic.

Vărsător

Vești bune pe parte financiară s-ar putea contura astăzi, așa că fii pregătită să semnezi un contract, însă ai grijă la clauzele care te implică în mod direct.

Peşti

Poți întâlni astăzi o persoană care să-ți sucească mințile, iar dacă ești într-o relație, pregătește-te de o noapte lungă și romantică alături de partener.