Horoscopul zilei de 2 mai 2019

Berbec

Zi cu multă agitație și cu mici conflicte. Încearcă să-ți stăpânești emoțiile și concentrează-te pe muncă. Timpul va trece repede, fără alte situații neașteptate.

Taur

E momentul să-ți schimbi atitudinea față de oamenii toxici din viața ta. Nu are rost să-ți mai consumi energia și timpul cu ei. Taie-i pur și simplu din anturaj și totul va fi mai simplu.

Gemeni

Familia îți e alături azi, într-una dintre cele mai frumoase zile pe care le vei avea în 2019. Chiar dacă nu ești fizic împreună cu cei dragi, o veste minunată vă aduce împreună emoțional vorbind.

Rac

Azi uiți de probleme și te concentrezi pe hobby-uri sau pur și simplu pe lucrurile care îți fac plăcere. Spre seară te-ai putea întâlni cu prieteni mai vechi cu care vei depăna amintiri frumoase.

Leu

Nu ai energie să faci față oamenilor răutăcioși, așa că pur și simplu te retragi dacă auzi bârfe sau cuvinte urâte azi. Te-ai săturat de fățărnicia unora, așa că preferi să îi ignori.

Fecioară

Azi te-ai putea pregăti de o călătorie, ai putea planifica totul în detaliu. Însă spre seară o veste mai puțin plăcută îți va strica tot cheful de aventură, din păcate. Cu puțin noroc, de mâine vei reveni la starea bună.

Balanţa

Ai principii de viață solide și nu accepți să faci compromisuri decât dacă nevoia o cere. Azi va fi una din acele zile în care îți vei călca puțin pe orgoliu pentru a restabili echilibrul din jurul tău.

Scorpion

Sunt șanse mari ca azi să primești vești bune referitoare la bani. Nu vei primi neapărat bani, însă sunt șanse mari să închei un credit sau o datorie destul de mare. De acum, ar fi bine să-ți organizezi finanțele mult mai echilibrat.

Săgetător

O privire cu însemnătate ascunsă, un flirt inedit, te poate duce azi în al nouălea cer. Nu e ceva la care te-ai fi putut aștepta vreodată, dar e ceva de care vrei să profiți acum, cât se poate.

Capricorn

Sunt șanse mari să primești vești bune legate de sănătatea unei persoane apropiate. Ai toate șansele de a participa și la o petrecere azi, mai ales acum că starea de spirit îți revine la normal.

Vărsător

Te bucuri ca un copil la aflarea unei vești frumoase despre prietenii tăi. Azi sunt șanse mari să îți pui și o dorință importantă, o dorință pentru care vei munci mult de acum înainte.

Peşti

O persoană apropiată ți-ar putea întinde azi nervii la maxim. Sunt șanse să te enervezi destul de tare, deși asta nu te va ajuta la nimic... poate doar să te descarci.