Horoscopul zilei de 2 iunie 2018

Berbec

O zi în care te relaxezi și te dedici familiei și prietenilor e o zi reușită. Azi nici măcar nu o să vrei să ieși din casă. Cine vrea să te vadă, poate să vină la tine. Aveai nevoie de o zi ca asta.

Taur

Îți vine o idee grozavă, dar nimeni nu te susține în materializarea ei, așa că o faci pe cont propriu. Mai târziu, cei care nu au vrut să ți se alăture, vor regreta.

Gemeni

Ai șansa de a cunoaște azi o persoană care să te ajute pe termen lung, în carieră. Într-un mediu informal, poate chiar la o petrecere, vei cunoaște un om care îți va schimba viața mai târziu.

Rac

Când credeai că nimic bun nu poate să mai apară în viața ta, uite că ziua de azi vine cu o surpriză majoră. Ai toate șansele să închei această zi cu lacrimi de fericire pe față și cu un zâmbet foarte larg.

Leu

Astăzi visezi cu ochii deschiși la viitor, la toate oportunitățile care te așteaptă și pe care vrei să le îmbrățișezi parcă mai mult ca oricând. E o zi minunată, pentru că îți dai seama că ai exact viața pe care ți-o doreai.

Fecioară

Nimic nu îți poate sta în cale azi. Simți că poți cuceri lumea! Ai atâta energie, încât le poți da și altora, iar toată această energie te împinge în niște aventuri de neuitat.

Balanţa

Îndrăznești să crezi în forțele tale azi și uite că bine faci. Până seara o să reușești să termini ceva ce nu credeai că mai poate fi terminat și ești foarte mândră de reușita ta.

Scorpion

Ține de bani azi, pentru că poți să îi pierzi. Și nu cheltui iresponsabil, pentru că s-ar putea să-ți pară rău. Ai o zi excelentă, iar bucuria ta majoră vine datorită relației de cuplu care merge ca pe roate.

Săgetător

Dragostea iese azi în calea ta și tot ce trebuie să faci e să accepți acest lucru cu inima deschisă. Renunță la orice teamă, azi nu ți se poate întâmpla nimic rău, ai astrele de partea ta!

Capricorn

Din fericire pentru tine, azi ai toate șansele să primești niște vești extraordinare, vești pe care nici nu mai visai să le auzi prea curând. Astrele îți deschid calea, profită de asta!

Vărsător

O petrecere pe acoperiș sau la piscină, un grătar în pădure sau un picnic sunt ocaziile perfecte pentru a cunoaște oameni noi. Azi e importat doar să ieși din casă. Astrele îți vor aduce oamenii potriviți în cale.

Peşti

Azi ai toate șansele să cucerești persoana pe care voiai de multă vreme s-o cucerești. Sunt de ajuns câteva vorbe, dar adevărul e că abia acum îți deschizi cu adevărat sufletul.