Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Berbec

O dispută în familie îți poate strica toată buna dispoziție. Încearcă să aplanezi conflictele prin glume și voie bună.

Taur

Primești niște sfaturi sau îți ajung la urechi niște informații care se vor dovedi foarte importante pentru viitorul tău profesional. Ascultă-le!

Gemeni

Te gândești cum să faci rost de o sumă de bani, însă soluțiile de moment nu sunt neapărat cele mai eficiente. Concentrează-te pe atragerea unei noi surse de venit constante.

Rac

Se poate să treci printr-o serie de situații ciudate cu impact asupra modului tău de a gândi și a acționa. Dacă ești confuză, ferește-te să iei decizii!

Leu

Încerci să cazi la pace cu cineva, dar nu reușești. Orgoliile voastre sunt prea puternice și până la urmă v-ați putea certa grav. Evită totuși conflictele și încearcă să lași de la tine cât se poate pentru ca situația să nu degenereze.

Fecioară

Un prieten ți-ar putea face o glumă care, chiar dacă se va dovedi a fi neadevărată, te va deranja peste măsură. Fii mai tolerantă și...zâmbește!

Balanţa

Ai ocazia să ieși în evidență în urma unei situații neașteptate petrecută la locul de muncă. Moment favorabil pentru ascensiunea în carieră! Profită!

Scorpion

Fie pleci într-o călătorie, fie planifici o vacanță alături de cei dragi. Este posibil chiar să primești vești de peste hotare care să te surprindă plăcut.

Săgetător

Ai parte de momente pasionale în cuplu și astfel reușești să consolidezi legătura cu persoana iubită care a fost destul de afectată de tensiuni și critici în ultima perioadă.

Capricorn

Relația cu partenerul de viață este pe muchie de cuțit așa că te sfătuim să ai mare grijă ce vorbești și cum pui problema în cuplu. Pot apărea rupturi definitive.

Vărsător

Este posibil să ai parte de o surpriză la locul de muncă care să te facă să-ți regândești niște aspirații, niște țeluri profesionale.

Peşti

Dacă nu ai făcut-o deja, te anunțăm că șansele de a te îndrăgosti sunt foarte mari! Ai grijă doar să nu fie vorba de o aventură și atât!