Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Berbec

Te simți obosită de niște discuții în contradictoriu cu cineva din familie sau cu un prieten și ai tendința de a deveni ușor agresivă în dialog. Starea de neliniște generală îți poate da insomnii.

Taur

Te bazezi pe ajutorul unui prieten sau coleg de muncă pentru definitivarea unei situații. Ai grijă cui îi spui problemele tale pentru că ai putea fi dezamăgită.

Gemeni

Poți intra în conflicte cu persoane din jurul tău pe teme filozofice, legate de principii sau valori de viață, dar și legate de o posibilă mutare, fie din țară, fie din casă.

Rac

Dacă în prima parte a zilei te vei simți plină de energie și cu chef de viață, iar la muncă vei reuși să rezolvi totul într-un mod eficient, spre seară vei trece printr-un tumult de stări interioare contradictorii.

Leu

Dacă nu vei apela la diplomație și nu vei deveni mai înțelegătoare cu partenerul, contextul astral îți va aduce conflicte și neînțelegeri în cuplu. Nu este o zi favorabilă stabilirii întâlnirilor, interviurilor și negocierilor.

Fecioară

Fii cu ochii-n patru și urechile ascuțite la locul de muncă deoarece cineva, nu neapărat rău intenționat, ar putea face niște greșeli în acte sau legate de partea administrativă a jobului și totul se va răsfrânge asupra ta.

Balanţa

Se formează un aspect astral favorabil unei noi relații. Poți cunoaște o persoană care să te cucerească și să dai curs unei aventuri. Dacă nu ai o relație, poate fi vorba de ceva mai mult decât un simplu flirt.

Scorpion

Încearcă să nu duci nervii de la locul de muncă și acasă, unde deja situația este tensionată și poți da naștere unui adevărat conflict. Relațiile cu membrii familiei pot fi afectate și de anularea sau amțnarea unui plan ca urmare a programului încărcat de la job.

Săgetător

Te frămânți din cauza situației financiare și cauți să faci rost urgent de bani. Pentru unii nativi poate fi vorba de un refuz legat de un credit sau de o piedică legată de acte, de o moștenire, acolo unde este vorba de așa ceva.

Capricorn

Nu este o zi favorabilă dialogului și ai face bine să te menții departe de orice formă de comunicare, indiferent că este scrisă sau verbală. Amână pentru zilele viitoare interviurile și discursurile în public.

Vărsător

Te concentrezi intens asupra unui proiect pe care vrei să-l demarezi cât mai repede, însă este foarte posibil ca o persoană, cineva din anturaj la care te aștepți mai puțin, să-și pună piedici. Poate fi vorba de o invidie legată de locul de muncă.

Peşti

Ești mai sensibilă azi și mai emotivă și tinzi să pui la suflet tot ceea ce se petrece în jurul tău. Aspectele te-ar putea ghida până la a te simți dezamăgită de ceva sau cineva, însă nu vei pleca capul, ci vei avea tendința să te revolți.