Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2020

Berbec

Este posibil ca o situație petrecută pe neașteptate să te facă să-ți schimbi programul. Vei fi în măsură să o rezolvi și astfel vei obține aprecierea tuturor.

Taur

Ai idei revoluționare, inovatoare și nu vei ezita să le pui în practică indiferent de domeniul în care se aplică. Bafta și răbdare!

Gemeni

Nu este exclus să te confrunți cu dureri de stomac, de cap sau de oase, dar și stările de greață, indigestiile și lipsa apetitului pot fi simptome care să-ți strice buna dispoziție.

Rac

Starea euforică în care te afli de câteva zile s-ar putea să mai pălească astăzi mai ales dacă ești într-o relație. Partenerul de viață ți-ar putea reproșa că ai cochetat, chiar flirtat cu o altă persoană. Să fie adevărat, oare?

Leu

Ești tentată de activități noi și nu este exclus să te dedici unor jocuri, sporturi în care, deși ești novice, vei da dovadă de multă îndemânare.

Fecioară

Un prieten te poate scoate în oraș și-ți poate face o propunere neașteptată. Poate fi vorba de o propunere profesională, de o colaborare, însă fii prudentă mai ales dacă trebuie să investești bani în asta.

Balanţa

Ai ocazia să porți un dialog foarte promițător și constructiv cu o persoană nou cunoscută. Nu este exclus să puneți la cale un proiect de viitor, o colaborare benefică de ambele părți.

Scorpion

Dacă relația ta nu mai merge nu are rost să continui. Ești la început de an, prin urmare începe-l cu dreptul și ia o decizie, oricât de greu ți s-ar părea. Știi zicala aia: "Acum ori niciodată"? Ei bine, aplic-o!

Săgetător

Poți avea parte de oportunități venite pe neașteptate. Cineva te poate remarca și îți poate propune o colaborare, un job nou sau un proiect avantajos.

Capricorn

Ești tentată să intri în competiții, în concursuri și ai toate șansele să câștigi. Nu va fi vorba doar de un câștig onorific, ci și de un premiu, o sumă de bani sau un bun material.

Vărsător

Îți vei manifesta cu mai multă ușurință sentimentele față de rude și vei reuși să-i apropii de tine și să le câștigi simpatia inclusiv celor mai în vârstă sau mai antipatici de felul lor.

Peşti

Poți pleca într-o scurtă călătorie, posibil în vizită la rude sau la niște prieteni îndepărtați cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme. Atenție și prudență la drum!