Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2018

Berbec

O atracție deosebită pentru o persoană de sex opus îți va da planurile peste cap și s-ar putea să uiți că ești într-o relație și să te lași cucerită de necunoscutul din fața ta.

Taur

Azi dai dovadă de o capacitate de comunicare ieșită din comun și cei din jur îți vor savura glumele și ideile trăsnite. Ai ocazia să legi noi și avantajoase prietenii.

Gemeni

Ești dezamăgită că nu ți-au ieșit niște planuri întocmai cum voiai, prin urmare te închizi în tine și-i acuzi pe cei din jur că nu te-au susținut sau ajutat în această privință.

Rac

Ești cuprinsă de o stare melancolică care îți strică buna dispoziție cu care te-ai trezit, însă cineva va ține cu tot dinadinsul să te scoată din această pasă. O plimbare prin aerul rece și proaspăt de iarnă te-ar putea vindeca psihic.

Leu

Ai mare grijă cu cine vorbești astăzi că s-ar putea să fii trasă de limbă și cineva să profite de pe urma dezvăluirilor tale. Totodată, este posibil să afli un secret care să te dezamăgească enorm.

Fecioară

Te simți recunoscătoare pentru grupul de prieteni pe care-l ai și simți nevoia să le transmiți și lor sentimentele tale. Vei fi surprinsă să vezi câți oameni ți le vor întoace înapoi, înzecit.

Balanţa

Azi nu te întrece nimeni la capitolul socializare. Ești curioasă din fire, dar devii și mai curioasă să afli noutățile din viața prietenilor tăi, iar aceștia vor face glume pe seama ta.

Scorpion

Astăzi este posibil să cunoști o persoană care să te atragă la nivel psihic și să-ți petreci toată ziua încercând să afli cât mai multe detalii despre filosofiile de viață care o caracterizează.

Săgetător

Niște discuții legate de bani pot avea loc pe la mijlocul zilei, fie cu cineva din cercul de prieteni, fie cu colaboratorii tăi, însă încearcă să amâni discuțiile până, cel puțin, săptămâna viitoare, când scade riscul de a ieși cu scântei.

Capricorn

Se conturează un parteneriat solid și aducător de beneficii pe plan financiar. Oricât de ocupată ai fi, menține-ți atenția pe acest aspect și nu pierde oportunitatea.

Vărsător

Îți petreci ziua muncind, indiferent că o faci pentru job sau pentru un proiect personal, iar spre seară te vei simți epuizată și te vei învinovăți că ai pierdut o zi de vacanță. Vei avea nevoie de partener să te ajute în depășirea momentului.

Peşti

Niște discuții aprinse cu cineva din familie, legate de niște idealuri pe care unii le au și tu nu, s-ar putea să încingă atmosfera încă de la început de an. Cu diplomație le vei putea aplana și vei câștiga și aprecierea celor din jur.