Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Berbec

Te afli într-un impas și nu știi pe ce direcție să pornești. Ascultă sfatul prietenilor și acceptă  susținerea acestora. Ia deciziile cu calm și fără să te grăbești.

Taur

Impulsivitatea de care dai dovadă te poate defavoriza astăzi. Riști să intri într-un conflict cu prietenii sau cu cineva din familie.

Gemeni

Oricât de multe probleme ai avea în sectorul prietenilor, se pare că nu prea le dai importanță. La jumătatea zilei vin spre tine vești nu prea plăcute, dar care te vor ajuta să-ți schimbi atitudinea față de un plan sau proiect.

Rac

Nu pune la inimă chiar tot ce auzi. Oamenii vin și pleacă, important este să rămâi cu ceea ce contează mai mult pentru tine: liniștea și pacea interioară. Este o zi destul de încordată și te sfătuim să nu mai încerci să le fii pe plac tuturor. Pune-te pe tine pe primul loc!

Leu

Este posibil să iei decizia de a urma noi cursuri de dezvoltare personală sau să te hotărăști finalizarea unui curs menit să-ți îmbunătățească activitatea profesională. Partenerul de viață este alături de tine în tot ceea ce îți propui să intreprinzi.

Fecioară

Învață să lași de la tine. Chiar dacă problemele de sănătate ți-au cam dat târcoale, obosindu-te peste măsură, învață totuși să ai mai multă răbdare cu cei din jurul tău. Nu uita că tonul face muzica!

Balanţa

Grijile tale sunt legate de bani, de propriile bunuri materiale. Te gândești foarte serios să faci un pas înainteîn relația de iubire, însă nu te grăbi prea tare. În ciuda problemelor financiare se pare că reușești să găsești resursele necesare pentru a-ți satisface mici pofte și mofturi.

Scorpion

Nu te poți relaxa atunci când este vorba de plata unor datorii. Parcă nici prietenii nu mai sunt de partea ta, confruntându-te acum cu aflarea a tot felul de secrete legate de aceștia. Se pare că primești susținerea, din punct de vedere financiar, de unde te aștepți mai puțin.

Săgetător

Încearcă să vezi partea frumoasă a poveștii tale de iubire și nu mai pune orice fleac la suflet. Te afli într-un moment de răscruce, de impas și-ți vine greu să te desprinzi de anumite rutine, însă te sfătuim să cauți să reaprinzi pasiunea în cuplu.

Capricorn

Îți petreci timpul alături de familie sau chiar iei decizia de a pleca într-o scurtă vizită la rude. Chiar dacă banii nu îți sunt de ajuns, reușești să strângi necesarul pentru a ieși din casă, fie într-o plimbare prin apropiere, fie la o cină în oraș.

Vărsător

Organismul dă semne de oboseală. Cert este că ar fi timpul să acorzi mai multă atenție simptomelor. Îți recomandăm să începi un tratament naturist de imunizare și să te odihnești.

Peşti

Primești mesaje de la persoane despre care nu mai știai nimic și nu este exclus să ai parte de întâlniri neașteptate. Te regăsești prin meditație și rugăciune, reușind să te echilibrezi la nivel fizic și emoțional.