Horoscopul zilei de 2 februarie 2018

Berbec

Ar trebui să acorzi mai mult timp familiei, în special copiilor. Nu lăsa programul încărcat să-ți răpească această bucurie. În plus, cei mici îți simt lipsa cel mai rău.

Taur

Planifici o vacanță și te entuziasmează gândul să-ți alegi o destinație exotică. Este posibil să apara la locul de muncă ceva de ultimă oră care să-ți dea planurile peste cap.

Gemeni

Este foarte probabil să susții niște interviuri în vederea obținerii unor colaborări. Nu te lăsa intimidată și susține-ți cu tărie punctul de vedere.

Rac

Comunicarea este azi la cote înalte și acest aspect te va ajuta dacă ai de făcut drumuri ți ed rezolvat chestiuni financiare sau care au legături cu instituțiile statului.

Leu

Vrei să obții cele mai bune rezultate și să fii apreciată mai mult la locul de muncă, prin urmare, îți faci un plan de organizare pentru a fi mai eficientă.

Fecioară

Ai tendința de a intra în scandaluri, însă nu este chiar indicat să iei această decizie tocmai astăzi. Se pare că ești bârfită, iar intrigile încep să-și facă simțită prezența.

Balanţa

Poți să ai o surpriză pe plan sentimental și relațional. Fie partenerul de viață, fie un prieten bun te pune într-o ipostaze la care nu teșteptai și nu vei ști cum să reacționezi.

Scorpion

O întâlnire cu prietenii poate contribui la aprinderea unor beculețe în mintea ta și astfel să te apuci alături de aceștia să demarezi un nou proiect, un proiect de grup.

Săgetător

Este posibil să reușești să stabilești acea întâlnire importantă la care visai și care îți va deschide ușile, profesional vorbind, pe mai departe.

Capricorn

Vei primi reproșuri din partea partenerului pentru că nu-i acorzi suficientă atenție și se poate ca gelozia acestuia să scoată la suprafață o latură mai puțin cunoscută și mai puțin plăcută a sa.

Vărsător

Alegi să petreci ultima zi lucrătoare în mijlocul cercului de prieteni sau, dacă ești într-o relație, alături de partener. Nu este o idee demodată să-l surprinzi cu bilete la film sau chiar cu o rezervare undeva în afara orașului.

Peşti

O persoană apropiată, posibil chiar din anturajul tău de prieteni, insistă să te prezinte cuiva, însă nu pari prea încântată de idee. Este un moment bun să începi o nouă relație sau , cel puțin, să pui punct unor suferințe mai vechi.