Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019

Berbec

Încearcă să accepți adevărul, chiar dacă nu-ți face plăcere. Nu are rost să te cerți cu cei ce ți-au dezvăluit adevărata față a lucrurilor, pentru că nu ei ți-au făcut rău. E timpul pentru o schimbare.

Taur

Sunt șanse să primești vești legate de o călătorie, în interes de serviciu, cel mai probabil. E timpul să stabilești regulile, alături de șefi, și să spui dacă ceva nu îți e pe plac.

Gemeni

Azi ai putea primi vești bune legate de bani. O mărire de salariu sau o primă s-ar putea să te salveze de aceste sărbători, iar asta te va face foarte recunoscătoare. Tot meritul e al tău însă, nu uita!

Rac

Azi ai puterea de a trece peste energia negativă pe care o persoană insistă să ți-o transmită, și reușești să vezi partea plină a paharului. Ar trebui să te calmezi înainte de a lua orice decizie.

Leu

E timpul să faci pace cu tine însăți, pentru că procesele morale la care te supui nu te ajută cu nimic. Azi începi un nou capitol profesional, chiar dacă nu îți dai seama de asta acum.

Fecioară

O persoană din familie te-ar putea enerva la culme. Nervii tăi sunt întinși la maxim azi, iar conflictele au terenul perfect pentru a-și face apariția. Străduiește-te totuși să le eviți.

Balanţa

Ai nevoie să spui lucrurilor pe nume și să nu te mai complaci în tot felul de situații neplăcute. Azi primești vești din partea unei persoane aflate în afara țării, vești bune, vești care te-ar putea determina să începi un nou drum.

Scorpion

E timpul să te concentrezi puțin pe propria persoană și să renunți la a-ți mai face griji legate de alții. Ai încredere că totul va fi bine și bucură-te puțin de viață. De când n-ai mai făcut asta?

Săgetător

Partenerul de cuplu dă de înțeles că relația voastră nu se mai află deloc într-un punct bun. Vorbește cu el și luați decizii împreună. Sau rezolvați-vă conflictele prin comunicare. Dar dacă nu dialogați, e clar că nimic nu mai poate fi salvat.

Capricorn

Azi ai putea primi o ofertă profesională interesantă, cu toate că tu nu erai în căutarea niciunei colaborări. Pe de o parte, oferta e tentantă, pe de altă parte, nu prea ai chef să o accepți. Decizia îți va da o stare de anxietate.

Vărsător

Azi te-ai putea certa cu șefii la muncă, ai mare grijă când și ce spui, pentru că ai putea avea de suferit, din punct de vedere financiar. Nu e o zi bună pentru conflicte, cu atât mai mult cu superiorii.

Peşti

Te descurci de minune în tot ceea ce faci și azi s-ar putea să ai de câștigat de pe urma unei fapte bune făcute cu ceva timp în urmă. Bucură-te de tot ceea ce primești, pentru că totul e pe merit!