Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Berbec

Uită de griji și odihnește-te. Oricum pe frigul ăsta nu prea ai unde ieși. Stai acasă și relaxează-te așa cum știi mai bine. Astrele te îndeamnă să ai grijă de sănătatea ta.

Taur

Azi va trebui să asculți cum se plânge o persoană. Mult, foarte mult. Răbdarea îți va fi testată, iar nervii întinși la maxim.

Gemeni

N-ai chef de nimic azi, dar cineva din familie îți face o vizită surpriză, iar moralul tău se schimbă total. O să ai parte de distracție și voie bună.

Rac

Te recuperezi încă după o săptămână grea. Puțin aer rece, curat, nu ți-ar strica și nici niște socializare. Sună un prieten!

Leu

Ai nevoie de liniște și de somn. Fie te ia o răceală, fie te recuperezi după una, oricum ar fi simți că organismul tău e slăbit și ai nevoie de liniște și de recuperare.

Fecioară

Îți stă gândul la distracție și vei face cumva pentru a convinge mai mulți oameni că e o idee bună să ieșiți afară pe frigul ăsta, pentru puțină mișcare.

Balanţa

Odihnește-te și răsfață-te așa cum îți place azi. E o zi liniștită pentru tine, zi în care partenerul de cuplu te copleșește cu gesturi frumoase și cuvinte romantice.

Scorpion

Azi ai nevoie de atenția celor din jur pentru că te simți cam singură. Orice ai face, nu uita să îi mulțumești persoanei care te ascultă mereu și pe umărul căreia plângi de fiecare dată.

Săgetător

Ai nevoie de dovezi azi, dovezi nu cuvinte. Simți că cineva nu îți demonstrează suficient că merită afecțiunea ta și te-ai săturat de promisiuni. Azi vrei fapte concrete.

Capricorn

Dacă o să îi impui ceva azi partenerului de cuplu, să știi că există riscul de a vă certa. Mai bine cădeți la pace și acceptați compromisurile de ambele părți.

Vărsător

Azi vrei să faci ceva ieșit din comun, dar partenerul tău nu e așa încântat. Dacă te hotărăști totuși să pleci de acasă pentru a-ți face capriciul, spune-i și jumătății tale, ca să nu vă certați.

Peşti

Ai nevoie de liniște, somn și energie pozitivă. Dar astrele îți trimit în cale agitație, oameni zgomotoși și stres. O să suporți cu greu ziua de azi, iar la finalul ei s-ar putea să te alegi și cu o durere de cap.