Horoscopul zilei de 2 decembrie 2017

Berbec

Relatiile cu prietenii sau cu colegii sunt putin cam tensionate, mai mult datorita faptului ca ceri mai mult decat ti se poate da. Sfaturile primite din partea unor persoane rauvoitoare te-ar putea determina sa actionezi gresit. Fii mai calma si nu te increde decat in cei de care esti sigura ca iti doresc binele.

Taur

Esti obosita si ai vrea sa te odihnesti mai mult weekend-ul acesta, insa lipsa timpului nu iti permite. Vrand-nevrand, te vei pune pe treaba, mai mult pentru a scoate pe cineva dintr-o incurcatura, decat pentru tine. Ceea ce trebuie sa stii este ca nimeni dintre prieteni nu iti doreste raul.

Gemeni

Te-ai saturat sa ii tot astepti pe altii sa iti rezolve problemele si esti hotarata sa iei viata in piept. Vei fi mai dispusa ca pana acum sa iti asumi responsabilitati si chiar sa risti in ceea ce priveste o afacere sau un castig. Nu este insa exclus sa te confrunti cu unele probleme din partea autoritatilor - intarzieri sau piedici legate de unele aprobari sau autorizatii asteptate.

Rac

Te grabesti, nu esti atenta deloc si din aceasta cauza ai putea pierde cateva ocazii bune de a face bani. La aceasta se mai adauga si posibilele greseli in acte, greseli care te-ar putea costa timp si bani. Este bine sa se tina cont de ratiune inaintea impulsurilor. Pe de alta parte, ziua este benefica sanatatii.

Leu

Weekend-ul aceasta iti readuce in prim plan problemele sentimentale. Esti mai hotarata ca pana acum sa obtii raspunsurile la intrebarile care te framanta. Vei fi foarte bucuroasa cand vei afla ca temerile nu ti s-au confirmat. Invata totusi ceva bun, si anume ca niciodata nu trebuie sa te iei dupa altii, mai ales acolo unde este vorba de suflet.

Fecioară

In weekend ai de alergat pentru obtinerea unor confirmari sau a unor aprobari si vei fi mai mult pe drumuri decat pe acasa. Nu iti merge prea bine, insa, vointa de care dai dovada si hotararea te vor ajuta sa treci cu bine peste orice piedica. Sentimental, vei acorda mai multa atentie aspectului fizic.

Balanţa

Dorinta de afirmare profesionala este foarte puternica. Apar in prim plan relatii noi sau cel putin proiecte indraznete, fapt ce iti permite sa creionezi mental scheme noi de actiune si chiar sa pui la punct niste actiuni indraznete. Daca planuiesti sa faci unele schimbari trebuie sa sti ca acum este momentul prielnic oricarui demers.

Scorpion

Esti foarte sensibila si arati compasiune fata de problemele altora. Desi nu iti vine a crede, asa este, simpatizezi cu cei neajutorati si lucrul acesta iti da o senzatie de implinire. Este foarte posibil ca in aceast weekend sa fi mai dispusa sa iei apararea catorva apropiati sau colaboratori.

Săgetător

Vestile bune pe care le primesti azi sunt motivul pentru care esti atat de toleranta cu cei de langa tine. Esti dispusa sa faci si unele compromisuri in ceea ce priveste dorinta unor rude de a face un anumit lucru.

Capricorn

Esti foarte preocupata de relatiile pe care le ai cu cei din imediata apropiere. Accentul cade pe intelegerea cu persoanele din familie si pe responsabilitatile caminului. Este bine sa eviti posibilele dispute si sa nu iti asumi responsabilitati ce nu pot fi duse la bun sfarsit. Unele demersuri legale sau financiare legate de camin ar putea crea dificultati.

Vărsător

Se anunta un weekend in care ai putea avea parte de evenimente importante, in special acolo unde este vorba de bani. Este bine sa eviti monotonia si daca se ofera prilejul, sa faci chiar si o scurta calatorie. Problemele legale s-ar putea rezolva repede.

Peşti

Nu este bine sa te grabesti in a trage concluzii legate de posibilele castiguri pe care le astepti in weekend. Este posibil ca weekend-ul sa aduca instabilitate si daca pana mai ieri aveai promisiuni ferme sa nu te mire faptul ca pana si cei mai apropiati prieteni te refuza sau nu au timp pentru tine.