Horoscopul zilei de 2 august 2019

Berbec

Vei reuși să aduci armonia în casă și să te împaci cu membrii familiei, ba chiar să rezolvi o situație mai veche printr-un dialog calm.

Taur

Pofta de studiu a revenit și dacă nu te pierzi într-o carte, cu siguranță îți satisfaci curiozitatea la un seminar, workshop, curs sau pur și simplu în urma unui dialog incitant.

Gemeni

Fii pe fază pentru că astăzi poți primi o ofertă tentantă, posibil o ofertă de colaborare care să-ți îmbunătățească veniturile.

Rac

Este momentul să pui punctul pe I și vedem să fii foarte sinceră, în primul rând cu tine, și apoi cu cei din jur, cărora le spui adevărul în față, fără menajamente.

Leu

Este o zi în care gândurile îți fug în trecut, posibil chiar la relația anterioară sau la copilărie sau la o conjunctură din familie. Scoate tot afară și vindecă!

Fecioară

Este o zi favorabilă pentru a te împăca cu un prieten, pentru a rezolva un conflict din anturaj, însă nu te lăsa înduplecată prea ușor căci vorbele frumoase pot ascunde secrete sau intenții mai puțin bune.

Balanţa

Ceea ce spui astăzi la muncă sau într-un discurs public, ședință te poate pune într-o postură destul de favorabilă pentru ascensiunea profesională.

Scorpion

Îți faci planuri de vacanță sau chiar bagajul și pleci în concediu. Vei avea parte de o călătorie pe gustul tău, mai ales dacă are și iz spiritual.

Săgetător

Poți obține aprobarea unui credit, aunui împrumut sau poți reuși să negociezi favorabil ție un contract. Totuși, nu te culca pe o ureche și citește atent detaliile!

Capricorn

Comunicarea cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri se va îmbunătăți de astăzi și poți reuși să te împaci cu cineva apropiat, să restabilești echilibrul într-o relație, fie de cuplu, fie profesională.

Vărsător

Vii cu idei noi la locul de muncă, revoluționare, inovative și chiar excentrice, și vor fi apreciate de superiori. Ai grijă să nu spui mai mult decât trebuie!

Peşti

Comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți, iar dacă ați fost despărțiți acum vă puteți împăca. Cei care sunt părinți vor reuși să afle detalii importante din viața copiilor.