Horoscopul zilei de 2 august 2018

Berbec

Conflictele cu partenerul de cuplu vor fi la ordinea zilei, iar cei născuți în zodia Berbec ar trebui să fie mai atenți la felul în care deschid dialogul cu acesta.

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot trece prin stări anxioase, depresive și încărcate de tristețe, iar contextul poate fi favorizat de starea sentimentală, ușor încercată în această perioadă.

Gemeni

Este momentul să iei o decizie în plan profesional sau în plan personal, însă care să aibă legătură cu un proiect, o colaborare, iar configurația astrală spune că cei născuți în zodia Gemeni ar trebui să dea mai multă crezare și atenție intuiției.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor vrea să afle adevărul care se află în spatele persoanei iubite și care face ca aceasta să-și fi schimbat total comportamentul față de relație. Nativii vor face tot ce le stă în putință să-și demaște partenerul.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte astăzi de o discuție constructivă cu partenerul de cuplu în urma căreia să ajungă la concluzia că trebuie să devină mai îngăduitori și mai toleranți cu persoana iubită dacă doresc să aibă parte de armonie în relație.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să intre în conflict cu șefii sau cu colegii de la muncă din cauza atitudinii necorespunzătoare și ușor arogante care îi va deranja pe cei din jur.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță ar putea ajunge astăzi la o înțelegere cu partenerul de cuplu care să le favorizeze niște dorințe mai vechi, să le îndeplinească niște vise, pofte, mofturi.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea tendința de a-ți înșela partenerul de cuplu, însă nu toți vor avea curajul să meargă până la capăt, ci mulți vor rămâne la stadiul de flirt nevinovat. Totul se va desfășura în funcție de calitatea relației pe care o au cu persoana iubită.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se vor confrunta cu unele lipsuri financiare care le vor da peste cap nișyte planuri stabilite, posibil legate de de o călătorie sau ed o vacanță.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn care au de returnat o sumă de bani s-ar putea să fie căutați de persoana în cauză sau de instituția responsabilă. Zi nefavorabilă plăților.

Vărsător

Vești bune în plan profesional pentru toți cei născuți în zodia Vărsător. Nativii vor fi apreciați la locul de muncă, vor primi recompense pentru munca depusă sub formă de bonusuri, prime la salariu sau vouchere și vor avea șansa să fie avansați în funcție.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești aleg să-și surprindă partenerul cu o cină romantică acasă, la lumina lumânărilor, sau cu o ieșire în oraș, într-un loc preferat și încărcat de amintiri.