Horoscopul zilei de 2 aprilie 2020

Berbec

Zna sentimentală este intensă astăzi și o poveste nouă de dragoste poate căpăta contur. Dacă ești într-o relație evită să te impui în fața partenerului. S-ar putea să dai naștere conflictelor.

Taur

Încearcă să nu intri în conflicte cu autoritatea din viața ta, indiferent că este vorba de un șef sau de părinți și, dat fiind contextul social, cu atât mai puțin cu un reperzentant al autorității statului.

Gemeni

Încaercă să nu fii agresivă și impunătoare în dialog. Poți rezolva neînțelegerile pe cale amiabilă și toată lumea va avea de câștigat.

Rac

S-ar putea să ai parte de niște vești financiare mai puțin plăcute. Poate fi vorba de niște impuneri financiare care nu-ți sunt pe plac, însă nu te grăbi să iei o decizie.

Leu

Ești energică, optimistă și foarte determinată să-ți îndeplinești sarcinile profesionale sau personale. Dai dovadă de creativitate și poți primi laude și aprecieri.

Fecioară

Te lași măcinată de niște gânduri obsesive și poți avea inclusiv insomnii din această cauză. Înceracă să vezi latura benefică în orice situație, indiferent cât ar părea de nefastă.

Balanţa

Dacă vei continua să te impui în fața prietenilor s-ar putea să ratezi niște planuri comune, s-ar putea să fii lăsată pe dinafară. Evită atitudinea autoritară!

Scorpion

Atenție la conflictele care pot lua naștere ca urmare a manifestării incorecte a autorității. Poți fi victimă sau chiar tu poți exagera și poți face abuz de putere.

Săgetător

Te impui cu vehemență în fața cuiva și s-ar putea să fii criticată pentru asta, mai ales dacă persoana reprezintă o autoritate în viața ta. Focusează-te pe cursuri de dezvoltare personală sau perfecționare profesională.

Capricorn

Ești foarte determinată să rezolvi o situație financiară care, cel mai probabil, are legătură cu o moștenire, credit, bun de patrimoniu, partaj, litigiu. În unele cazuri, Capricornii decid că este momentul că facă niște plăți amânate, poate facturi, taxe și impozite.

Vărsător

Evită să nu-ți impui voința cu orice preț în relația cu partenerul de viață pentru că lupta pentru supremație nu va aduce nimic bun astăzi. De asemenea, atenție la parteneriatele profesionale, la colaborări!

Peşti

Te simți peste măsură de obosită și cel mai bine ar fi să lași deoparte ce aveai în program și să te odihnești. Solicitarea de acum poate avea efecte mai puțin plăcute în zilele viitoare.