Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019

Berbec

Prinzi curaj să îi spui cuiva adevărul în față, direct, fără ocolișuri. Nu e cea mai plăcută situație pentru acea persoană, dar pur și simplu nu mai suportai minciunile. Asumă-ți asta și mergi mai departe.

Taur

Ai nevoie de bani, dar nu știi cum să faci rost de ei foarte repede. Te-ai putea simți stânjenită să le ceri prietenilor sau celor din familie, așa că un împrumut la bancă ar fi cea mai bună soluție. Și totuși, cineva te salvează.

Gemeni

Primești vești bune legate de un proiect de la locul de muncă. Sunt șanse mari să te laude toată lumea pentru reușita ta, ba chiar să ți se ofere și un bonus. Pentru că vezi că ideile tale sunt apreciate, vii cu altele noi și mai provocatoare.

Rac

E timpul să-ți îndrepți atenția asupra propriei tale persoane. Faptul că până acum te-ai pus pe ultimul plan te-a făcut să ajungi într-un punct destul de prost, psihic vorbind. De azi, lucrurile se vor schimba.

Leu

Te preocupă o problemă legată de casă și faci tot posibilul pentru a o rezolva cât mai repede, cât mai eficient. Din fericire, familia îți e alături, iar soluții se găsesc întotdeauna. O să ai o zi excelentă, în care vei rezolva foarte multe lucruri.

Fecioară

Simți nevoia de a face mai multe lucruri pentru cei din jur, pentru cei care au nevoie. Te-ai putea înscrie într-un ONG sau într-o asociație, pentru voluntariat. Cei din jur te apreciază pentru intențiile tale bune.

Balanţa

Sunt zile și zile, dar pentru tine azi nu e cea mai bună zi. Ai putea avea mici probleme de sănătate, ceva te va deranja aproape toată ziua, tocmai de aceea o vizită la medic s-ar putea să nu fie deloc o idee rea.

Scorpion

Te descurci de minune într-o situație limită la locul de muncă și le dovedești și altora că perseverența dă mereu rezultate. O să fii admirată pentru atitudinea ta și șefii te-ar putea remarca din umbră.

Săgetător

Veștile bune despre sănătatea unei persoane apropiate te fac să uiți rapid de orice alte griji. Sunt șanse mari să te prindă seara în compania unor prieteni care îți vor propune o colaborare inedită.

Capricorn

Faci planuri de vacanță și nu te poți gândi decât la zilele libere. Pur și simplu nu mai ai chef de muncă. Familia încearcă să te convingă într-o privință, dar mai mult te enervează părerile lor, decât să te ajute.

Vărsător

Sunt șanse destul de mari să primești vești bune legate de bani. Cineva ți-ar putea returna o sumă datorată sau ai putea primi o dobândă ori un bonus. Ai grijă cum investești acești bani, pentru binele tău.

Peşti

Un om care ține foarte mult la tine îți spune un adevăr destul de dur. Te-ai putea trezi în lacrimi azi, dar trebuie să ai încredere că, cel puțin pe viitor, lucrurile pe care le afli azi îți vor fi de mare ajutor.