Horoscopul zilei de 2 aprilie 2018

Berbec

Începi ziua cu energie şi bună dispoziţie, dar comunicarea proastă cu cei din jur s-ar putea să vă aducă în pragul unui conflict. Încearcă să nu pui prea mult la suflet ce se întâmplă azi, e pur şi simplu un val de energie proastă din partea astrelor.

Taur

Sunt şanse mari ca azi să te întâlneşti accidental pe stradă cu o fostă iubire, pentru care sentimentele tale nu au încetat niciodată. Încearcă să nu te dai de gol, dacă se va întâmpla, pentru că persoana cealaltă a mers de mult mai departe.

Gemeni

Azi e timpul să ieşi din zona ta de confort şi să le dovedeşti celor din jur că ai curaj şi încredere în forţele proprii. O întâmplare ciudată la ceas de seară îţi va dovedi încă o dată, dacă mai era nevoie, că oamenii sunt imprevizibili.

Rac

Te bucuri de energia zilei de azi şi munceşti cu drag şi spor dar e posibil ca mai spre seară să ai un mic atac de panică din cauza situaţiilor limită pe care tu singură ţi le creezi în cap. Relaxează-te, totul va fi bine!

Leu

Nu înţelegi ceva azi şi cauţi răspunsuri între prieteni sau apropiaţi. Când în sfârşit vei afla adevărul, ţi se va părea atât de ciudat, încât vei regreta că ai vrut să ştii. Uneori e bine să nu căutăm răspunsuri doar de dragul lor, dar e şi asta o lecţie de învăţat.

Fecioară

Azi te dedici muncii şi familiei, dar spre seară cineva apropiat îţi împărtăşeşte un secret tulburător. O să-ţi strice practic toată ziua... Mai bine nu te arătai interesată şi continuai să te bucuri de această zi frumoasă.

Balanţa

Azi te străduieşti să termini la timp tot ce ai de făcut pentru ca mai apoi să ajungi undeva. Un coleg răuvoitor ţi-ar putea pune însă beţe în roate şi ţi-ar putea decala programul. Ai mare grijă!

Scorpion

Cineva din familie îţi dă o veste bună, o veste care te linişteşte şi te face să nu te mai gândeşti la un subiect pe care îl aveai în minte tot timpul. Acum că te-ai relaxat, te poţi dedica muncii şi mai mult.

Săgetător

Sunt şanse mari azi să câştigi la un concurs, să găseşti o sumă de bani sau un obiect de valoare ori să te trezeşti că ai primit o moştenire. Nu e vorba de o sumă exorbitantă, în niciunul din cazuri, dar surpriza te va entuziasma.

Capricorn

Te concentrezi pe muncă cu scopul clar de a pleca cât mai repede de la serviciu, pentru ceva ce ai de rezolvat acasă. E posibil ca problema de acasă să te coste mult, aşa că pregăteşte-ţi buzunarele pentru ceea ce urmează.

Vărsător

Sunt şanse mari azi să ai posibilitatea de a hotărî soarta cuiva, în legătură cu locul de muncă. Un cuvânt frumos n-a stricat niciodată, fie că îţi place sau nu persoana respectivă, aşa că încearcă să uiţi de trecut şi să acţionezi obiectiv.

Peşti

Cineva îţi spune azi un secret, de care tu te hotărăşti să profiţi la maxim, fără să ştii că persoana respectivă îşi va da seama de asta. Nu e frumos ce faci şi urmările vor ajunge la tine în scurt timp. Ar trebui să înveţi ceva din asta.