Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt predispuși la stări de nervi și irascibilitate și vor intra cu ușurință în dispute cu cei dragi. Nu este momentul să facă cheltuieli, deși vor fi tentați să iasă la shopping.

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să nu ia decizii importante astăzi, deoarece au tendința de a fi impulsivi și de a greși.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot intra în conflict cu partenerul ed cuplu ca urmare a unor neînțelegeri financiare. Nativii au tendința să cheltuiască excesiv.

Rac

Cei născuți în zodia Rac nu sunt în apele lor și au tendința de a deveni irascibili și de a-i ataca verbal pe toți cei din jur care vor să le ofere un sfat, un ajutor, un sprijin.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să conducă cu grijă, mai ales dacă pleacă la un drum lung și obositor. Pe de altă parte, pentru unii  nativi, călătoria poate fi amânată sau întârziată.

Fecioară

Nu este o zi bună pentru a rezolva chestiuni care implică dialogul deoarece cei născuți în zodia Fecioară sunt cu capul în nori și se concentrează foarte greu într-un context de anvergură.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de niște neînțelegeri legate de bani, în special cu membrii familiei cu care locuiesc în aceași casă. În unele cazuri, nativii vor face compromisuri doar pentru a cădea la pace.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion ar putea fi nevoiți să-și schimbe programul, să-și anuleze niște planuri pe ultima sută de metri, ca urmare a unor situații ce privesc membrii familiei. Cineva poate avea nevoie de ajutorul lor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea ca astăzi să fie invitați de niște prieteni la o ieșire în grup sau să plece într-o călătorie la rude, în locurile dragi, care le amintesc de copilărie.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să asculte mai mult sfaturile celor din jur, ale rudelor apropiate și ale partenerului de viață, deoarece au tendința de a lua decizii greșite, iar cei dragi niciodată nu le vor da indicații daunătoare.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea amâna o călătorie ca urmare a unei defecțiuni tehnice la mijlocul de transport necesar. Totodată, contextul astral le aduce griji cu privire la partea financiară.

Peşti

Nu este momentul să se ia o decizie radicală în ceea ce privește statutul matrimonial sau locativ, cei născuți în zodia Pești traversând o perioadă de bulversare, confuzie și nemulțumire față de tot ce-i înconjoară.