Horoscopul zilei de 19 septembrie 2018

Berbec

O zi bună, în care te preocupi de dorințele celor din jurul tău mai mult decât de ale tale. Ar trebui să înveți că totuși nu e bine să te lași pe ultimul plan. Astrele îți vor da azi o lecție în acest sens.

Taur

Azi sunt șanse mari să ai o zi destul de proastă, din cauza unui lucru pe care uiți să-l faci. O să ai tot felul de regrete, o să-ți ceri scuze, dar asta e... trebuie să accepți că s-a întâmplat și să mergi mai departe.

Gemeni

Primești vești importante despre sănătatea cuiva apropiat, așa că ai toate șansele să sărbătorești la căderea serii. Cineva din grupul de prieteni te susține și este alături de tine, orice s-ar întâmpla, iar asta te face și mai fericită.

Rac

E timpul să dai uitării o iubire mai veche, care te mai bântuie și-n ziua de azi. Toată lumea îți spune că trăiești prea mult în trecut, numai tu nu vrei să accepți asta. Azi o să pornești pe un drum nou.

Leu

O schimbare în stilul de viață îți aduce o surpriză plăcută. Poate că slăbești, poate că primești o ofertă de colaborare inedită, cum ar fi să predai niște cursuri de gimnastică - orice ar fi o să te încânte acest rezultat.

Fecioară

Ai nevoie de cineva care să te susțină, să te accepte și să te încurajeze, iar azi afli că, din păcate, partenerul de cuplu nu e dispus să mai facă asta. Nicio problemă, un nou început te așteaptă, iar viitorul îți va aduce lucruri minunate.

Balanţa

Primești bani și ai o idee genială de investiție. Important e să fii mereu la fel de perseverentă cum ești acum, pentru că vei avea tendința să renunți pe parcurs. Așa că ține mereu cont de energia zilei de azi!

Scorpion

Orice s-ar întâmpla azi, fii tare pentru cei din jurul tău, pentru cei care se bazează pe tine, pentru cei al căror sprijin ești tu, de fapt. Sigur că e normal să-ți mai arăți și tu emoțiile, dar azi trebuie să fii puternică.

Săgetător

A venit momentul să îi spui adevărul unei persoane pe care o tot mințeai în ultima perioadă. Da, poate că tu ai impresia că așa e mai ușor și pentru ea, dar minciuna nu e niciodată ușoară, să știi.

Capricorn

Cineva îți spune un lucru care te surprinde și care te pune pe gânduri. O să inviți un șef la o discuție, pentru că nu ți se pare normală situația în care te afli și despre care afli azi. Ai nevoie de confirmări.

Vărsător

Trebuie să faci față unei situații de criză azi, o situație destul de delicată, care te va consuma psihic mai ales, dar și fizic. Vorbește cu cineva și descarcă-ți sufletul.

Peşti

O persoană de sex feminin te laudă la începutul zilei, dar mai apoi afli că te și bârfește pe la spate. Dezamăgirea va fi maximă, iar pe lângă asta o să simți și multă tristețe, pentru că nu te așteptai la așa ceva...