Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Berbec

Astrele nu sunt în favoarea ta azi. Riști să suferi un accident minor sau să ai o durere de cap toată ziua. Nu e vina ta, e din cauza Lunii Noi, dar va trebui să accepți acest lucru și să încerci să te descurci așa cum poți. Spre seară, dacă scapi cu bine de această zi obositoare, ar fi bine să te relaxezi puțin. Invită-ți prietenii în oraș!  

Taur

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Taur

Ziua de azi se dovedește a fi un fiasco total. Luna Nouă din Fecioară dă peste cap totul și afectează mai mulți nativi, iar pe tine, din păcate, această energie proastă te va cuprinde încă de la primele ore ale dimineții. Nu lua decizii importante în carieră azi, nu accepta propuneri din prima și nu intra în conflicte.

Gemeni

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Gemeni

Bucură-te de o zi liniștită, în sfârșit! Ai toate șansele să reușești ceva azi, ceva ce ți-ai propus de multă vreme, dar pentru care nu aveai niciodată timp. Azi, dintr-o dată, nu numai că vei avea timp, dar vei avea toate resursele necesare pentru a-ți duce planul la bun sfârșit. Închei ziua cu zâmbetul pe buze!

Rac

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Rac

Nu ai o zi prea bună azi. Luna Nouă te afectează și pe tine, mai ales la nivel psihic. Nu ai chef de nimic, refuzi să socializezi, sarcinile de la serviciu încep să te enerveze și ele... asta e, va trebui să faci ceva și să te descurci! Altă soluție nu ai. Gândește pozitiv, urmează și zile mai bune!

Leu

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Leu

Ziua de azi îți dă bătăi de cap, la propriu! Totul e din cauza Lunii Noi din Fecioară, așa că e trecător, dar va trebui să faci față durerii azi, exact în ziua în care șefii îți pun în brațe un proiect important. Dacă te vei concentra suficient și vei avea suficientă perseverență, ai să reușești să treci și peste asta, vei vedea!

Fecioară

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Fecioară

Luna Nouă din zodia ta te face irascibilă și antisocială. Nu ești deloc o companie plăcută azi, așa că mai bine eviți interacțiunile cu cei din jur și te concentrezi pe muncă. O să îți faci și ție un bine, pentru că ai o intuiție fenomenală azi și s-ar putea să realizezi mai multe decât ți-ai putea imagina!

Balanţa

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Balanță

Bucură-te de o zi plină de reușite! Meritai acest lucru! Luna Nouă din Fecioară te ajută azi să te concentrezi pe muncă și te face mai comunicativă în relațiile cu cei din jur, așadar ai o zi perfectă, care s-ar putea încheia magistral și cu o veste bună legată de bani. Să tot ai astfel de zile!

Scorpion

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Scorpion

Luna Nouă din Fecioară te pune pe gânduri și te obligă cumva să te gândești mai ales la greșelile trecutului. S-ar putea să-ți dai seama de multe azi, să vrei să îți ceri scuze mai multor persoane, să ai mustrări de conștiință și gânduri ciudate. Dar dacă reușești să faci pace cel puțin cu o persoană cu care te-ai certat în trecut, consideră această zi ca fiind una foarte bună!

Săgetător

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Săgetător

Ziua de azi vine cu energie ciudată în casa relațiilor din zodia ta. E posibil să existe certuri în cuplu, dacă ești într-o relație stabilă, sau să îți schimbi total părerea despre o persoană pe care până acum o plăceai foarte mult. La polul opus, e foarte posibil să te îndrăgostești de o persoană care până acum îți era chiar antipatică!  

Capricorn

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Capricorn

Relațiile cu familia scârțâie în continuare, însă relația de cuplu pare să înflorească în acest context. Încearcă să nu închizi din prima comunicarea cu familia, indiferent cât de neplăcută este această situație. Până la urmă, familia nu ne-o alegem, așa că e cazul să le mai dai o șansă. Vei vedea că va fi bine până la urmă.

Vărsător

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Vărsător

Bucuriile zilei tale de azi sunt mici, dar importante. O reușită la serviciu, o surpriză din partea partenerului de cuplu, un telefon de la o persoană din trecut, pe care o iubești mult, dar cu care nu mai vorbisei de multă vreme - orice ar fi, gesturile mici îți vor face ziua mai frumoasă astăzi.

Peşti

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2017 - Pești

Flirtezi fără rușine la locul de muncă azi, deși știi că nu ar trebui să faci asta, mai ales când ținta flirtului tău e o persoană mult mai importantă în firmă. Dacă nu îți e teamă de privirile colegilor, măcar gândește-te la viitorul tău profesional. Ești conștientă că nu e bine ce faci, așa că mai bine nu-ți mai asuma riscuri gratuite.