Horoscopul zilei de 19 octombrie 2018

Berbec

Zi plină de vești bune. În primul rând, s-ar putea să afli niște noutăți la locul de muncă, iar veștile ar putea avea legătură cu sectorul tău financiar. Poate primești o mărire! Altfel, spre seară, afli lucruri interesante și din partea familiei tale - s-ar putea mări!

Taur

Cineva îți dă azi o veste cam proastă, dar nu ar trebui să te întristezi. Până la urmă, chiar dacă te afectează emoțional, tu nu ai ce face pentru ca lucrurile să nu mai stea așa. Acceptă și mergi mai departe!

Gemeni

Multe noutăți azi la locul de muncă! O să primești tot felul de vești la care nu te așteptai, vești care te vor surprinde și plăcut, și mai puțin plăcut... Oricum o să ai o zi plină de emoții, de stări ciudate, nu e chiar cea mai bună zi a ta din ultima perioadă.

Rac

Stres și agitație. Ai o zi ciudată, în care nu reușești să termini la timp nimic. Stresul pune stăpânire pe tine și aproape că te blochezi. Oricum nu ești făcută pentru situații de criză și știi asta. Cere ajutorul cuiva dacă simți că nu mai poți!

Leu

Flirturi și emoții. Cam așa poate fi rezumată ziua de azi pentru tine. Ai grijă să nu-ți asumi riscuri inutile, pentru că nu are rost. Nimeni nu te împiedică să flirtezi, important e să nu mergi mai departe de-atât, mai ales dacă te afli într-o relație serioasă.

Fecioară

E timpul să profiți de roadele unei noi relații care începe să se contureze de astăzi. Cel mai probabil că persoana respectivă te va invita la cină sau va avea o altă propunere interesantă pentru tine. Dacă ești într-o relație deja, veștile s-ar putea să fie cam proaste...

Balanţa

Azi ai nevoie de ajutor, dar îți e rușine să-l ceri. Trebuie să știi că oamenii nu au cum să-ți citească gândurile și e greu să se ofere să te ajute, dacă tu nu le spui ce ai pe suflet. Deschide-ți inima și vorbește cu cineva apropiat. Nimeni nu te va judeca!

Scorpion

Primești o ofertă interesantă care ar putea avea legătură fie cu jobul tău de zi cu zi, fie cu o colaborare, ceva ce faci separat de munca ta obișnuită. Trebuie să analizezi bine oferta asta pentru că deși sună excelent, ar putea ascunde niște necunoscute...

Săgetător

Orice ai face azi, nu semna acte importante și nu lua hotărâri care îți pot schimba viața. Nu e o zi bună pentru decizii, așa că mai bine te rezumi la ceea ce ai de făcut obligatoriu. Anulează ce poți anula sau măcar reprogramează unele lucruri. Deciziile le poți lua începând de mâine.

Capricorn

Micile conflicte cu o rudă continuă în viața ta. Nu reușești să înțelegi de ce pe alții îi afectează viața ta privată, dar azi te-ai hotărât să spui adevărul în față tuturor. Așa că renunță la rușine sau la timiditate și spune tot ce ai pe suflet.

Vărsător

Concentrează-te mai mult la locul de muncă pentru azi ai putea rata o ocazie rară, din cauză că nu ești atentă. Șefii ar putea remarca și ei acest lucru, așa că ai grijă. Altfel, să știi că există șanse mari să primești vești bune din sectorul sănătății.

Peşti

O zi perfectă, pe care reușești să ți-o strici singură, pe alocuri, gândindu-te prea mult la niște lucruri neimportante. Azi ar trebui să vezi doar partea plină a paharului, dar parcă refuzi să faci asta. Ai mai multă încredere în tine!